Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natka nie rob tego co ci chodzi po glowie,ja nawet nie myslac o zemscie,sprobowalam takiej znajomosci,tak naprawde wyszlo to z niczego ale bylo fajnie(wtedy tak myslalam)cos nowego i wogule,ale opamietalam sie,jezeli naprawde go kochasz to nie rob tego bo nie warto,nie da ci to satysfakcjidori dla mnie zapomniec to prawie tak samo jak wybaczyc....
ja mu tego nigdy nie zapomne i nigdy nie wybacze...
mam ochote sie odegrac na nim...
,teraz juz zyje normalnie,ale przez pierwsze miesiace jak mnie dotykal mialam ochote zwymiotowac mu w twarz,ale czas leczy rany
no wlasnie ja mysle podobnie jak ty. taki odwet moze zrobic wiecej zlego niz dobrego. ale moze natka taka wlasnie lekcje od zycia musi odebrac? moze z taka madroscia zyciowa bedzie umiala wejsc w nowy zwiazek? nie zmany przyszlosci.Natka nie rob tego co ci chodzi po glowie,ja nawet nie myslac o zemscie,sprobowalam takiej znajomosci,tak naprawde wyszlo to z niczego ale bylo fajnie(wtedy tak myslalam)cos nowego i wogule,ale opamietalam sie,jezeli naprawde go kochasz to nie rob tego bo nie warto,nie da ci to satysfakcji,teraz juz zyje normalnie,ale przez pierwsze miesiace jak mnie dotykal mialam ochote zwymiotowac mu w twarz,ale czas leczy rany
![]()