reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
nigdy nie mow nigdy. odegrasz sie i co zyskasz? przemawia przez ciebie rozsadek, czy zlosc?
i zaznaczam, nie staram sie ciebie odwiesc od niczego, ani niczego namawiac, tylko staram sie zrozumiec Ciebie, czym sie kierujesz

dori to chyba nie rozsadek,bo wtedy to juz dawno by mnie tu nie bylo...
złość???????????????
TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co mi to da???
da mi...
bo on bedzie wiedzial jak ja sie czuje teraz,tylko on jest taki że chyba zabije tego kogoś....:szok:

no to jemu da, a nie tobie. a dziecko bedzie to ogladac....
a na zlosc mu jeszcze tam jestes, czy masz nadzieje, ze sie jednak pouklada miedzy wami?

ale mi Fąfel wędruje w brzychu, ale co wyjme aparat, zeby nagrac, to przestaje, lobuziak

dori dla mnie zapomniec to prawie tak samo jak wybaczyc....

ja mu tego nigdy nie zapomne i nigdy nie wybacze...
mam ochote sie odegrac na nim...
Natka nie rob tego co ci chodzi po glowie,ja nawet nie myslac o zemscie,sprobowalam takiej znajomosci,tak naprawde wyszlo to z niczego ale bylo fajnie(wtedy tak myslalam)cos nowego i wogule,ale opamietalam sie,jezeli naprawde go kochasz to nie rob tego bo nie warto,nie da ci to satysfakcji:no:,teraz juz zyje normalnie,ale przez pierwsze miesiace jak mnie dotykal mialam ochote zwymiotowac mu w twarz,ale czas leczy rany:tak:

Natka nie rob tego co ci chodzi po glowie,ja nawet nie myslac o zemscie,sprobowalam takiej znajomosci,tak naprawde wyszlo to z niczego ale bylo fajnie(wtedy tak myslalam)cos nowego i wogule,ale opamietalam sie,jezeli naprawde go kochasz to nie rob tego bo nie warto,nie da ci to satysfakcji:no:,teraz juz zyje normalnie,ale przez pierwsze miesiace jak mnie dotykal mialam ochote zwymiotowac mu w twarz,ale czas leczy rany:tak:
no wlasnie ja mysle podobnie jak ty. taki odwet moze zrobic wiecej zlego niz dobrego. ale moze natka taka wlasnie lekcje od zycia musi odebrac? moze z taka madroscia zyciowa bedzie umiala wejsc w nowy zwiazek? nie zmany przyszlosci.
ale ja nie robilabym niczego co mi dyktuje moja wlasna zlosc.

reklama
jestem i ja,ale nie wiadomo na ile
pewnie nadrobie zaleglosci i tyle
bo siora ma przyjsc na neta

w pracy mi bb zablokowali
wiec nici z podczytywania

Agutka pozmywac,
ale poprasuj w zamian

moze sie ktos bobem poczestuje
ide zaleglosci podczytac

Nowe wątki

reklama