reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Normalnie nie rozumiem tego,caly dzien jede na mojego meza(w zwiazku z wczorajsza afera)a on dzisiaj po pracy z kwiatami wpada:szok:,i z mamusia tylko 5 minut gadal:shocked2::confused:,badz tu madry:dry:

reklama
natka, nie mnie pytasz, ale chyba wiem o co ci chodzi...

ja pamietam swoje reakcje, jak bylam mlodsza, na wiadomosc o potomkach spotykanych przeze mnie facetow... tu sie zawsze zapalala zaroweczka z ostrzegawczym napisem. ale to moze dlatego, ze w sprawie tych dzieci, to ci faceci klamali, krecili i mataczyli. a po co?

Normalnie nie rozumiem tego,caly dzien jede na mojego meza(w zwiazku z wczorajsza afera)a on dzisiaj po pracy z kwiatami wpada:szok:,i z mamusia tylko 5 minut gadal:shocked2::confused:,badz tu madry:dry:
niunia, to jest to o czym ja ostatnio mowilam! dokladnie to samo! jak sie o nich mowi dobrze, to oni numery wycinaja. a przeciez nawet nie przy nich sie to robi. najwyrazniej mowienie o nich zle dziala w druga strone. trzeba na nich pyszczyc ile wlezie :)

Dori,ale Ty wymyślasz teorie! :szok: :-p Przecież kobitki nie tylko są od mycia garów,hehehe. ;-) A poza tym,jak coś facetom nie pasuje,to niech wynajdą zlewozmywaki z wycięciem na brzuch. :-p

Natka,odpowiem Ci. :-) Ale nie tu,tylko na PW,bo nie chcę aby pewna niepowołana osoba to przeczytała. ;-)

agutka, to mi tez napisz, bo ja tez ciekawska jestem :)
i ja nie mowie, ze sie rozstalismy przez ten gary. to zart byl. ale w tworzeniu dziwnych teorii to ja dobra jestem, to fakt :)

Dori,ale Ty wymyślasz teorie! :szok: :-p Przecież kobitki nie tylko są od mycia garów,hehehe. ;-) A poza tym,jak coś facetom nie pasuje,to niech wynajdą zlewozmywaki z wycięciem na brzuch. :-p

Natka,odpowiem Ci. :-) Ale nie tu,tylko na PW,bo nie chcę aby pewna niepowołana osoba to przeczytała. ;-)
Ja to wogule byla bym za zamknieciem tego watka fajnie nam sie gada ale wszystkiego pisac nie idzie bo niewiadomo kto to przeczyta,a tak bysmy mogly gadac o wszystkim:sorry2:

jestem za... dlatego prosilam agutke o edytowanie jej posta
my tu sie czasem emocjonalnie do majtek rozbieramy (taka przenosnia, jakby co). i kazdy moze to przeczytac

Dziewczyny,wątki zamknięte dla samotnych są. :-) Tylko trzeba trochę pobyć tu z nami,żeby do nich dołączyć - cierpliwości. :-) :tak: Już MamaJulci podejmie w odpowiednim momencie decyzję,żeby Was do nich dodać. ;-)

Dori,domyślam się,że nie przez gary. :-p Bo przecież to byłby najśmieszniejszy powód,o jakim kiedykolwiek słyszałam. :-p I najbardziej żałosny. :sorry: No,ale cóż... Faceci potrafią... :-p :-D A PM`a już Ci wysyłam. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry