Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niunia, to jest to o czym ja ostatnio mowilam! dokladnie to samo! jak sie o nich mowi dobrze, to oni numery wycinaja. a przeciez nawet nie przy nich sie to robi. najwyrazniej mowienie o nich zle dziala w druga strone. trzeba na nich pyszczyc ile wlezieNormalnie nie rozumiem tego,caly dzien jede na mojego meza(w zwiazku z wczorajsza afera)a on dzisiaj po pracy z kwiatami wpada,i z mamusia tylko 5 minut gadal
,badz tu madry
![]()
Przecież kobitki nie tylko są od mycia garów,hehehe. ;-) A poza tym,jak coś facetom nie pasuje,to niech wynajdą zlewozmywaki z wycięciem na brzuch. 
Ja to wogule byla bym za zamknieciem tego watka fajnie nam sie gada ale wszystkiego pisac nie idzie bo niewiadomo kto to przeczyta,a tak bysmy mogly gadac o wszystkimDori,ale Ty wymyślasz teorie!![]()
Przecież kobitki nie tylko są od mycia garów,hehehe. ;-) A poza tym,jak coś facetom nie pasuje,to niech wynajdą zlewozmywaki z wycięciem na brzuch.
Natka,odpowiem Ci. :-) Ale nie tu,tylko na PW,bo nie chcę aby pewna niepowołana osoba to przeczytała. ;-)

Już MamaJulci podejmie w odpowiednim momencie decyzję,żeby Was do nich dodać. ;-)
Bo przecież to byłby najśmieszniejszy powód,o jakim kiedykolwiek słyszałam.
I najbardziej żałosny.
No,ale cóż... Faceci potrafią...
A PM`a już Ci wysyłam. ;-)sobie trzeba zapracowac, to jasneDziewczyny,wątki zamknięte dla samotnych są. :-) Tylko trzeba trochę pobyć tu z nami,żeby do nich dołączyć - cierpliwości. :-)Już MamaJulci podejmie w odpowiednim momencie decyzję,żeby Was do nich dodać. ;-)
. ;-)