reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mamciu- mało dziewczyn bo taka piekna pogoda,ze az żal w domu siedziec...
my niestety siedzimy bo tu troche za gorąco żeby z takim malutkim dzieckiem na dwór wychodzic...

No tak i ja za niedługo znikam tylko L. przyjedzie z pracy,Wyruszam do Castoramy.Musimy dzisiaj kupic płytki i całą armature do łazienki bo od jutra wchodzi facet do ich układania.

czechow a co się stało, jeśli mogę spytać?

wiesz co mam posraną sytuację w pracy. Trzeci raz zmieniają mi stanowisko i dział w którym jestem - oczywiście coraz więcej rzeczy do zrobienia a kasy nie ma. W dodatku muszę zrobić przetarg na mniej więcej 100 firm i mam to zrobić sama do końca roku.... Później wpadli na pomysł by kogoś zatrudnić ale nikt o zdrowych zmysłach nie chce przejść (wiedzą co się święci) więc dali mnie do nowego działu a panowie (bardzo sympatyczni) nie są zadowoleni z takiego obrotu sprawy - bo sami mają baaaardzo dużo pracy i się ledwo wyrabiają a mają mi pomóc. No i tak się kręci. Do tego przyszedł nowy szef i coś czuję że będzie miał nową koncepcję. Do dupy.

A i tak na dokładkę przenoszę się do 1 osobowego pokoju w którym teraz siedzą 2 w/w panowie i archiwum - poprostu bomba - będę siedzieć między drukarką a faxem....

dlatego nie chce mi się gadać.

A tak w ogóle mam 3 szefów - i 4 nowego - dziś byłam spytać 1 czy mogę iść na urlop - po 2 godiznach i spotkaniu wszystkich moich szefów powiedzieli że mogę iść na 2 tygodnie - normalnie nienormalne.

Czy ktoś słyszał by mieć 4 szefów - oszaleć można

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry