reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja też tylko na chwilkę. :-p Narazie siedzimy z Zuzią w domu,bo jest taki skwar,że by mi się Dziecko na dworze roztopiło. :szok: :baffled:

Mamuśka,udanych zakupów! Czekamy na relację,jakie płytki wybrałaś. ;-)

Natka,ja też mam tyle włosów,że masakra. :baffled: Nie dość,że długie,to jeszcze grube i zniszczone,a co za tym idzie - ciężko je wyprostować. :dry: :-p Ale spoko,ja tam lubię "grzebać" we włosach. :-D No i jak chcesz,to mogę Ci poprostować. :cool2: :-p Zapraszam. :tak: Hehehehe. :laugh2:

reklama
Mam nerwy jak cholewka mój dzisiejszy wyjazd znowu się przesunoł w czasie.Chyba pojade dopiero po 19.jak wrócą moje dzieci.Siostra nie może posiedziec z Julką bo zostaje po godzinach ...a jechac musze koniecznie

Mamciu na szczescie wszytko ok, bylo duzo powaniej niz lekarze na poczatku mowil ale nie chcieli nas straszyc.
Na szczescie obeszlo sie bez operacji i tat wraca do domku.
Wkoncu czas odpoczac:)

No to pochwale się swoją córcią

Mamo Julci to ty masz jedna co corcie mala czy trzy,bo tu wyglada jakbys trojaczki mial jednojajowe:-D;-)

u mnie ok,zwleklam ole wczesniej z pola,ale trza pranie wstawic i ogarnoc troche chatke
w pracy mam taki kociol,a jeszcze wysylki nie bylo,ale nie ma co poradze sobie :-D
bede pozniej dam rady przy kompie usiac:sorry2: jakos mnie jeszcze te upaly mecza i chodze wymeczona troche

reklama
Mamo Julci to ty masz jedna co corcie mala czy trzy,bo tu wyglada jakbys trojaczki mial jednojajowe:-D;-)

u mnie ok,zwleklam ole wczesniej z pola,ale trza pranie wstawic i ogarnoc troche chatke
w pracy mam taki kociol,a jeszcze wysylki nie bylo,ale nie ma co poradze sobie :-D
bede pozniej dam rady przy kompie usiac:sorry2: jakos mnie jeszcze te upaly mecza i chodze wymeczona troche

Aguś jedną ale rozrabia za trzy..hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry