reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

do agutki- ja miałam isc włosy prostować,a nie ponad 200 zdjęć oglądać:szok::szok::szok:
zwariować można:confused: ale musze je obejrzec..
hej mamciu to znaczy że kupujecie płytki i takie tam pierdołki? a juz wybrałas jakis wzor i idziecie tylko kupic czy dopiero oglądać?

reklama
Wróciłam. :-p Nawet po lekarzu zdążyłam się jeszcze godzinkę poopalać,zrobić sąsiadce włosy i mojemu pieskowi zastrzyk. :-) :-p Zupki zostało z wczoraj,więc i obiadek jest. :-) :tak:

Natka,w poniedziałek byłam po skierowanie do chirurga,u którego byłam dziś. Jestem po zabiegu na nogę i musiałam iść na kontrol. ;-)

Czechow,to aż potrzebna była narada,czy można dać Ci urlop? Ale przerąbane. :baffled:

Mamuśka,agentka z Ciebie,jakich mało. :-) :-p

do agutki- ja miałam isc włosy prostować,a nie ponad 200 zdjęć oglądać:szok::szok::szok:
zwariować można:confused: ale musze je obejrzec..
hej mamciu to znaczy że kupujecie płytki i takie tam pierdołki? a juz wybrałas jakis wzor i idziecie tylko kupic czy dopiero oglądać?

Hahaha,to jest tylko malusia garsteczka z tego wszystkiego,co mam na kompie i płytach. :-p Miłego oglądanka! :-D

aga ja też mam tysiace zdjęć małej.. ale teraz nie moge wrzucic tu zdjec na kompa,dopiero jak bede w pl to dam na nasza klase zdjecia z tego paryza i disneylandu.. boże musze wlosy wyprostowac, masakra,bo ja mam tyle ich ze to trwa godzine:wściekła/y:
mam za duzo włosów i kilogramow..
chce ktos troche? podziele się?? choc nie powiem przez M schudłam 5 kg i waze tyle co przed ciążą, ale jeszcze z 5 moge zgubić.
basia a twój synuś tak szybko wstał? jak policzyłam dobrze to miał troche wiecej niz 7 miesiecy..:dry:

I znowu jestem na chwile.Mój wyjazd się opóżnił jade po 16 bo nie mam z kim Julki zostawic,a o tej godzinie wraca siostra z pracy więc z małą posiedzi.Z Julką byłaby tragedia ...Natka dopiero jade oglądac a i kupic musze już dzisiaj bo jutro facet zaczyna je kłaśc.Dzisiaj kończy zakładac regipsy.Na jutro zakup musi byc zrobiony- inaczej nie wiem czy do końca miesiąca zdaże z przeprowadzką bo tam jeszcze tyle roboty.Po niedzieli montują meble do kuchni a między nimi też muszą byc ułożone płytki..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry