reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
kawke wypilam sama...
widze ze dzis wszystkie sprztacie, mi cos powoli idzie bo mi sie strasznie nie chce....

wczoraj bylo pieknne wiosenne slonko i cieplutko... a dzis mam snieg z deszczem!

U nas kropi i jest brzydko, ja się zbieram za obiad, ale ciężko mi to idzie. Brak mi słoneczka :(
Fiodor u matki a Tomasz w pracy i tak z bliźniakami sobie siedzimy, teraz bawimy się balonami i oglądaliśmy noddiego, ale właśnie się skończył.
Zauważyłam, że moje dzieci strasznie lubią reklamę bebiko jak te dzieciaczki się śmieją. Oli szczerzy zęby do tele jak nie wiem ;)

a tak w ogóle to dzień dobry
Ollka :)

a ja sie przyznam ze nie wiem jeszcze co dzis bedzie na obiad...
dla taty robie golonko, a dla nas... brak pomyslow:)

moja ogalda Magiczna Karuzele, i cos rysuje.

Tafojka a jak blizniaka idzie z nocnikowaniem??

Oliwier robi już pół roku na ubikacje, tylko śpi w pieluszce a Amelka kupkę robi już od dawna na nocnik, ale chodzi w pampersie, ale właśnie od jutra (czekałam aż będą całkiem zdrowi) zaczynamy walkę z jej pampersem czyli od jutra majteczki ;)
Zobaczymy jak nam pójdzie...
A Twoja Oli już pozbyła się całkiem pieluszki??

Witam mamuśki choc tylko na chwilke.Mam dzisiaj mnóstwo roboty.Moja Martyna ma jutro osiemnastke,ale dzisiaj robi.Wynajełam sale bo ma byc okjoło 40 osób więc w domu nie ma szansy,aby ich pomieścic.Mam jeszcze mnóstwo gotowanioa io smażenia.Dobrze,że mam pomocnika - Lesia siostra przyszła więc troche mi pomoże.

Tafi na noc zakladamy, ale coraz czesciej sa suche.

no i jak idziemy gdzies na dluzszy spacer i wiem ze w poblizu nie bedzie wc, zreszta mala nei wszedzie chce isc do wc. no ale od wiosny na dwor juz tez bedzie calkowicie bez pampka chodzic.

w tym tyg przekonywalam ja ze nocnik tez jest ok, bo ona woli wc, ale nikt poza mna nie moze znia tam chodzic.
wiec w tym tyg jak zaczela chodzic do nocnika to mnie juz nawet nie wola jak idzie sikac.

pranie powieszone i jak narazie koniec zpraniem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry