reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej wszystkim. ;-) Rosołek się gotuje,chatka na błysk wysprzątana,więc czas na drugą kawusię. :-)

Ściany załatane,kredki z nich pozmywane,więc jutro ruszamy w końcu z malowaniem pokoju. :-D :tak:

Aguś,do przedpokoju kupiłam farbę Dekoral - 2,5litra i zapłaciłam 36zł,a do pokoju farbę Colours - 5litrów i zapłaciłam 60zł. :tak: ;-) I obydwie są akrylowe i mega wydajne. ;-) Tzn. ta przedpokojowa taka była,a zobaczymy jutro,jak wyjdzie z tą pokojową. :tak: :-p

ja tez sie witam;-)
my już zaliczyliśmy zakupy i sprzatanie, czekam teraz na kumpele bo ma wpasc z synkiem...

Agutka ja tez mam soczysty pomarancz-uwielbiam ten kolor, bardzo optymistycznie mnie nastraja...kiedys czytalam taki artykul o kolorach i faktycznie duzo jest w tym prawdy ze wesole kolorki poprawiaja samopoczucie:tak:

Cześć Marta. ;-) Mi też straaaaaasznie podobają się pomarańczowe ściany. :-D Więc z pokojem problemu nie miałam. :-p Tylko szukałam takiej odpowiedniej pomarańczki. :-D Mam nadzieję,że na ścianie wyjdzie równie ładna,jak na próbce. ;-)

mnie nie było bo przyszła kumpela z synkiem a teraz zamiast sie delektowac kawą latam i sprzątam bo mam pobojowisko w domu, jej mały jest jeszcze na etapie "wszystko na podłoge(ciastka, chrupki, zabawki itd"):sorry2: a zaraz ma przyjść szwagier a później moja mami:happy:

reklama
dzień dobry

ja tylko na chwilkę

pralki wciąż nie wybrałam - o zgrozo :-(
sztućcy nie kupiłam bo mi wciąż ze sklepu nie odpisują :-(

a tak w ogóle to mam atak rwy kulszowej i się ruszać nie mogę :-( boli jak cholera - dlatego tylko na chwilę.
Byłam z tym u lekarza, dostałam jakieś bardzo silne leki przeciwbólowe i zwiotczające a jak nie pomogą to w poniedziałek na zastrzyk :crazy:

Agutka - jak pomalujecie to poproszę foto, bo jakoś nie wyobrażam sobie pomarańczowych ścian :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry