reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dobry wieczór:cool:
no pisz co tam u Was :)))

A cudeńka to razem z Tomaszem :)))
tafi - u nas po malutku - raz lepiej innym razem jeszcze lepiej - czasami moj m foszy nie wiem o co :sorry2: ale się nie daję -------- chodzi mi o to ze czasami zrobi coś głupiego a gdybym ja tak zrobiła to jego reakcja byłaby inna - przykład - byliśmy na nartkach i moj m przez przypadek wziął czyjeś:dry: ale kapnął się na stoku jak mu but nie pasował więc loozik - ja mówie wracamy do hotelu i bierzemy jego - nie szkodzi ze 2h zmarnowane - bo czekaliśmy na busa w jedną i drugą stronę:confused: ale gdybym ja tak zrobiła - to zaraz byłabym gapa, niefrasobliwa i jeszcze pewnie sama bym musiala sobie radzić ---- ehhhh faceci------------- albo nie tak wjechalam na stację paliw, albo byłam zmęczona i poszłam do pokoju - a sam tez czasami niepewnie się porusza w niznanych miejscach - i zmęczony tez mogł być ---------------------- kurka chyba poplątałam:sorry2: mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi:-D

a Wy co????????????- ręczne robótki:cool::rofl:

hana nie robótki a przygotowywanie domeczku na urodzinki, bo robimy dwie imprezy weekend po weekendzie, najpierw znajomi - zapraszamy - :-)a potem w końcu przyjeżdżają moi rodzice i robimy takie rodzinne spotkanie, żeby moi poznali rodziców Tomka :-p

witam Ollka wieczorem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry