reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry:))

Phantas duzo zdrowka.

dziewczyny powiedzcie mi jaki kolor farby pasuje do zielonego??

moj tata byl dzis w administarcji no i facet od piecow sie u nas pojawil. moja nowa firme remontowa i prawdopodobnie beda robic ten piec w paitek, albo na poczatku nast tyg.

a jutro musze jechac po farby, mam zielona, wystarczy spokojnie na dwie sciany, i nie wiem co dotego dobrac na pozostale dwie??

reklama
my mamy pokój bliźniaków zielono- niebieski, ale taki delikatny
mnie się podoba bardzo zestaw zielony z brązem również fajnie wygląda zielony z pomarańczem :-p

dzień dobry
zdróweczka dla Phantas!

my od piątku będziemy malować nasz pokój na 3 odcienie brązu i chcę zacząć wprowadzać dodatki w kolorze zielonym, gdzieś to podpatrzyłam i bardzo mi się to spodobało. A zaraz Wam pokaże pomysł Tomasza a moje wykonanie :-p
tylko musi mi z komórki na maila przejść ;-)

no to czekamy Tafi:)

ja ogolnie mialam inna koncepcje, ale teraz nie mam takich funduszy wiec wykorzystam to co jest do wykorzystania, wazne ze wkoncu bedzie czysto.

no i male przemeblowanie zrobimy i zobaczymy jaki bedzie efekt.
teraz z oli robimy pozadekz jej rzeczami, tzn wyrzucamy popsute, odkladamy zobawki dla MALYCH DZIECI... ciezka sprawa z tym jest bo jej to sie wsyztko przydaje.
a powoli musimy sie wyprowadzic z pokoju bo inaczej wszytko bedzie z sadzy.

Hej wszystkim. :-)

Olciu,My wcześniej w pokoju mieliśmy zielono - pomarańczowe ściany - efekt fajowy. :tak: :-)
A co do segregacji zabawek - skąd ja to znam,hm... :confused: :sorry2: :-p

Phantas,zdrówka!

reklama
Ollka ja też bym chciała by ktoś bliźniaki zabrał na czas remontu ale będziemy musieli dać radę;-)
Kurcze coś ta moja kompozycja nie chce przyjść na maila:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry