reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczor.Ja tak na chwileczke po nocy wpadam,bo w dzien to za bardzo czzasu nie mam,:sorry2:u nas juz sie prawie wszystko poprawilo,Kacper coraz lepiej znosi polske,ale ma jakies dziwne napady wscieklosci:dry:czasami.Jeszcze dwa tygodnie i wracamy,jak ten czas leci:szok:Pozdrawiam:-)

reklama
witam z rana;-)

Agutka podsunelas mi pomysl na dzisiejszy dzien:-)tez sie wybierzemy do figloparku bo pogoda paskudna

Ola a ty mi narobilas smaka na gulasz:-p no i oby to remontowanie szybko sie skonczylo bo wiem jakie to meczace:tak:a wy teraz to juz tylko ten piec robicie? ile to bedzie trwalo??

Dzień dobry! :-)

Pogoda za oknem znowu paskudna! Leje,wieje i w ogóle bleeeee! :angry: :baffled: :baffled: :baffled:

Dziś wieczorem,jak Zuzia zaśnie,zabieramy się za malowanie kuchni,bo wczoraj kupiłam farbę. :-D Już się doczekać nie mogę! :-D

Martaaaaaaaaa! :-p Mam prośbę do Ciebie. ;-) Wrzuć mi,proszę,przepis na tego Brownie,co? Bo w necie jest tyle tych przepisów,że masakra. :baffled: A ostatnio ciągle "chodzi za mną" czekolada. :sorry2: :sorry2: :sorry2: :-p :zawstydzona/y:

Agutka ja ostatnio robiłam brownie bez mąki(z przepisu Nigelli z książki) i powiem ci że bez rewelacji i wychodzi straaaaaasznie drogi. mOge wrzucić ci przepis ale ja zawsze jem brownie takie typowe i sto razy bardziej mi smakuje;-)

Agutka ja narazie robiłam tylko to, reszta niesparwdzone ale bardzo czesto jesm u nas w caffe i zdecydowanie bez bakali mi bardziej smakuje;-) takze mysle ze to niepotrzebny drogi dodatek no ale wiadomo wszystko wedle gustu:-)
ogolnie w brownie zazwyczaj sa takie same skladniki, maka, cukier, czekolada, troche ekstraktu waniliowego i jakies groszki albo pokruszona czekolada, mysle ze ktorykolwiek z przepisow z neta wezmiesz wyjdzie ok:happy:
ja dzis tez zrobie bo mam doła przez ta pogode:dry:

Dzięki Marta. :-)

Dziś nie mam jak wyjść po produkty,przez tę pogodę,ale postaram się jutro nadrobić. :-D Dziś za to "zadowolimy się" babką budyniową. ;-) :-D

to ja jak dziś zrobie wrzuce ci przepis.
a jeśli chodzi o budyniowe przysmaki to ostatnio jadłam nieziemski deser "budyń waniliowy z malinową nutą":-) pychota:rofl2:
a przepis był na budyniu waniliowym familijnym Dr Oecter'a;-)
a wy jaką babkę robicie??

reklama
mmmm przepysznie wygląda ta babka:-) ide do sklepu po produkty bo az mi sie slodkiego zachcialo:-D

tam z tym budyniem to bylo ze jakos maliny mrożone z cukrem sie podgrzewalo w rondelku i pozniej przekładało warstwa budyniu waniliowego i wartswa tych malin i na wierzyc ja dalam keksa z bitej smieatny - pychota:rofl2:
jak kupie ten budyn to napisz dokladnie, proste i szybkie;-)

ok smigam po pordukty na brownie:-p

Do góry