reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a jakoś spać nie mogłam. Obudziłam się o 5 :-( potem młoda wstała o 6.15. Ja poprasowałam, posprzątałam trochę, żelazko mi się dzisiaj spaliło (ale miałam farta bo moja mama kupuje sobie jutro nowe więc dała mi swojego philipsa :-) ).
Spadam oglądać brzydulę :-)

reklama
widze pusto-weekendowo się zrobiło...

Agutka u nas pogoda tez byla piekna i tez zaliczylismy dluuugi spacerek a ze chcialam kupic jeszcze łososia w Bomi to mlody zaliczyl figloraj i bylismy tam poraz ostatni bo upodobal sobie autko policyjne i z niczego innego nie chcial korzystac:baffled:a jak wyszedl na chwile i ktos mu zajal to robil taka afere z histeria i placzem w tle ze przy drugim podejsciu wzielam go pod pachy do domu to zaczal sie tak rzucac i krzyczec ze bylam cala mokra i czerwona jak mu ubieralam buty i z wrazenia zapomnialam torebki:no::no:oj dluuuugo tam teraz nie pojdziemy...

majus nie martw sie juz nie wiele do wiosny zostalo;-)

i ja isę witam

czesc marta
u nas wczoraj bylo ładnie a dzis pada:dry: a mamy jechać nad morze:dry:
haha my wczoraj pierwszy raz w sklepie wsadzilisy mata na helikopter - był w szoku ale mu sie spodobalo - a pozniej wypatrzyl gdzies autko i juz sam chcial - oj najgorzej cos pokazać - ale radośc dzieca bezcenna:-D

miłej nedzieli i podeslijcie slonka - jak macie

i ja się witam, ale tylko na chwilkę. Słyszę, że młoda chce się bawić więc chyba pogram z nią w nową grę. U mnie słoneczko nieśmiało próbuje wyjść zza chmurek - mam nadzieję, że mu się uda bo planowaliśmy spacerek :-)

hana ale wam zazdroszcze tego morza, tez bym sie wybrala.
moi rodzice maja dom ale w zime go nie ocieplaja calego bo za drogo. tylko jakis jeden pokoj jak jada no i z malym sie boje zeby sie nie rozchorowal:-(
a tak bym sobie powdychala morskiego powietrza:sorry2:

ja tez zaraz zmykam bo jak co niedziele obiad u rodzicow;-)
milego dnia

czesc
a my drugi dzien sloneczko na oknem
wczoraj przed poludnie Oli bawila sie na balkonie bo bylo cieplo
a pozniej spacerem z hulajnoga
jak bylo slonce bylo ladnie i cieplo
dzis moze na nowy rower wyjdziemy jak tez bedzie ladnie:-D
a ja wlasnie mam sie zamiar zwiasc za ciaslo Brown
skladniki wczoraj kupilam i ja nie to ze usnela z Oli o 21 :-(bylby juz wczoraj

reklama
Hej niedzielnie. ;-)

U Nas dziś wieje i leje. :angry: Wściec się można z tą pogodą. :angry:
Za to popołudniu mamy gości - przychodzi Grzesia siostra z mężem i 14to miesięcznym synkiem. :-) :-D :-) Zuzia już się doczekać nie może! :-D :-D :-D

Do góry