reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
bry
ja tez się dołączam z końcówką@:-)

mała spi ja robie obiad- krem z brokułów;-) jak Zosia wstanie to wybieramy sie spacerkiem do miasta 3km do drogerii na zakupy pieluchowo-chusteczkowo- mlekowe, dzisiaj jest taka promocja ze jak zrobie zakupy powyzej 15 euro to dostane 2 bilety do paarku rozrywki,o tego

www.slagharen.com

a ja podejrzewam ze zapłace około 40 euro wiec napewno dostane:-D

bry

mała spi ja robie obiad- krem z brokułów;-) jak Zosia wstanie to wybieramy sie spacerkiem do miasta 3km do drogerii na zakupy pieluchowo-chusteczkowo- mlekowe, dzisiaj jest taka promocja ze jak zrobie zakupy powyzej 15 euro to dostane 2 bilety do paarku rozrywki,o tego

www.slagharen.com

a ja podejrzewam ze zapłace około 40 euro wiec napewno dostane:-D

to zrób 2 raz po 15 i weźcie ze sobą znajomych :tak:

czesc i czołem
pytacie skąd się wziąłem
jestem.......... nanananana

a do tego @ mam :-(
to ja się podłączam , nawet z @ :-D
bry
i ja tez .....i ja tez mam @------------ słyszalam ze mozna przez wspolne przebywanie miec w jednym czasie ale ze nie przez net:-D
to zrób 2 raz po 15 i weźcie ze sobą znajomych :tak:
nie ma to jak ekonomiczne przemyślenie sprawy
czesc majuś:-)

jest tu ktoś

reklama
Niespodzianka:-)i ja sie witam wieczorowa pora,a zeby bylo smiesznie rownierz z @:-D.Natka swietny ten park sama bym poszala;-)
No a wogule to moj syn nauczyl sie sam stawac na nozki i trzymajac sie czegos robi dwa kroki a potem bam:rofl2:i teraz juz tylko ciagle na nozki:sorry:ech.A jutro przylatuje moja mamuska do mnie hura wkoncu odpoczne:-)Basiu jak tam dzieciaki??bo chyba znowu chorzy byli??

Do góry