reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja wymiękłam przy tym:

Po uplywie wspomnianego czasu, plemnik kladzie sie na plecki, ogonkiem robi papa, nastepnie zwija ogonek w slimaka, przymyka oczka, wydaje ostatnie tchnienie i zamienia sie w komorke jajowa. Komorka ta przez nastepne 3 sekundy turla sie po ziemi po czym eksploduje przechodzac w nicosc.

reklama
Ja lubię ten opis

Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.

a u mnie albo slonce albo lekkisnieg albo sniezyca na zmiane:baffled:
dobrze,ze ja wychodzilam do domu bylo ladnie
w pondz bylam z oli u dentysty miala pierwsze borowanie
i byla bardzo dzielna,jak wychodzila z gabinetu mowila,ze bylo wspaniele:tak:
a dzis kupilam malaj nowa szczoreczke i paste na zachete i sobie tez hihi;-);-)

a Oli chodzi po domu i pospiewuje
Marsz marsz Dabrowski z ziemi Wloskiej do Polski
za naszym tu male pomieszanie zlaczym sie z tu podobnie:tak:;-):-D:-)

Czechow wiedza seksualna na pozionie sredniowiecza:dry: lub jescze dalej

Majuś najlepszego, oby wszystko poukładało ci sie tak jak to sobie wymarzyala! Sto latek!!

a ja tylko wpadam sie przywitac i spadam, brak mi sil i slow, ciagle tyle zalatwiania, nawet drugiej kawy dzis nie zdazylam wypic i glowa mi peka...
zajrze jutro.dobranoc

reklama
Do góry