Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzisiaj w szkole od 10 do 21.15. Miałam malować .... ale odpuszczę, zrobię to w tygodniu. Nie dam rady inaczej. Nie styram się specjalnie dzisiaj by jutro ledwo wstać i jakimś cudem przeżyć w szkole do 20.30.
Widzę, że niektórzy balują :-) więc miłej imprezy :-)
Przedszkole to fajna rzecz. Oliwcia uwielbia tam chodzić. Nawet w weekend pyta kiedy pójdzie do przedszkola :-) i uczy się tam dużo. Wymiękam za każdym razem gdy mi coś śpiewa bądź recytuje :-)
czesc ja tez sie witam, tez jestem padnieta po tej sobocie, od rana na nogach
pije herbatke bo przeziebienie mnie lapie i do wyrka...
Olka udanej imprezki!!
Agutka dobrze ze juz ci przeszlo, a to jakis wirus czy cos zjadlas??
phantas nie dziwie sie ze brak ci sil na to malowanie, wlasnie wczoraj sie zastanawialam jak ty bedziesz miala sile na to po tylu godzinach w szkole...
ja tez sie witam, dzisiaj szybka kawka, musze troche posprzatac i popoludniu Nikus idzie do cyrku z moja mama a ja do kina z przyjaciolka na kochaj i tancz;-)
marta - fajny dzionek się Wam zapowiada byłam na tym filmie i bardzo mi się podbał ola - jak po imprezce? phantas - jak napisalas ze po zajeciach bedziesz malowac to sie zastanawialam skąd wezmiesz siły - jak widać znikąd agutka u nas tez ponuro a był pomysl co by znowu do międzyzdrojów smignąć - milego dnia
a po imprezce ok, troche posiedzielismy)
podziwiam tamte dzieci ktore nie chcialy isc spac i balowaly spokojnie jedno do 22 a drugie do 23...
Oliwia o tej porze to jest w krainie snow.
Martucha ale super popoludnie wam sie zapowiada)
a ja sie zastanawiam czy nie wziac dzis malej na wystawe psow, i przekonam sie co ona wkoncu mysli o malym piesku)
a poza tym miala dzis z moim bratem jechac w odwiedziny do kuzynki z ktora wczoraj sie swietnie bawila ale uznala ze beze mnie i tak nie pojedzie..
a szkoda..
Agutka ale ty sie masz dobrze ze Zuzia spi.
moja poszla aptrzec na bajki,a ja mebluje jej zabawkami pokoj.
jejku przydalo by sie wnim kilka metrow wiecej...