reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć dziewczyny

Ja dzisiaj w szkole od 10 do 21.15. Miałam malować .... ale odpuszczę, zrobię to w tygodniu. Nie dam rady inaczej. Nie styram się specjalnie dzisiaj by jutro ledwo wstać i jakimś cudem przeżyć w szkole do 20.30.

Widzę, że niektórzy balują :-) więc miłej imprezy :-)

Przedszkole to fajna rzecz. Oliwcia uwielbia tam chodzić. Nawet w weekend pyta kiedy pójdzie do przedszkola :-) i uczy się tam dużo. Wymiękam za każdym razem gdy mi coś śpiewa bądź recytuje :-)

czesc ja tez sie witam, tez jestem padnieta po tej sobocie, od rana na nogach:baffled:
pije herbatke bo przeziebienie mnie lapie i do wyrka...

Olka udanej imprezki!!

Agutka dobrze ze juz ci przeszlo, a to jakis wirus czy cos zjadlas??

phantas nie dziwie sie ze brak ci sil na to malowanie, wlasnie wczoraj sie zastanawialam jak ty bedziesz miala sile na to po tylu godzinach w szkole...

Hej niedzielnie. ;-)

Pogoda szaro - bura,ale narazie nie pada i oby bez deszczu się dziś obyło! :tak: :sorry:

Phantas,malowanie nie zając - nie ucieknie,hehehe. :-p
Ja muszę w końcu zabrać się za malowanie łazienki. :-p

Marta,zjadłam śniadanie,popiłam gazowanym piciem i taki był tego efekt. :eek: :sorry: :zawstydzona/y:

Ola,jak imprezka? Dziś kacyk,co? :-p

Ok,uciekam - zajrzę później. :-)

Agnieszka sledze cie:-):-p

ja tez sie witam, dzisiaj szybka kawka, musze troche posprzatac i popoludniu Nikus idzie do cyrku z moja mama a ja do kina z przyjaciolka na kochaj i tancz;-)

ja tez sie witam z kawką i z urzędującym matem

marta - fajny dzionek się Wam zapowiada:tak: byłam na tym filmie i bardzo mi się podbał:tak:
ola - jak po imprezce?
phantas - jak napisalas ze po zajeciach bedziesz malowac to sie zastanawialam skąd wezmiesz siły - jak widać znikąd:-D
agutka u nas tez ponuro a był pomysl co by znowu do międzyzdrojów smignąć - milego dnia:tak:

ide jakies musli wciągnąć:tak:

dzien dobry:))

a po imprezce ok, troche posiedzielismy:))
podziwiam tamte dzieci ktore nie chcialy isc spac i balowaly spokojnie jedno do 22 a drugie do 23...
Oliwia o tej porze to jest w krainie snow.

Martucha ale super popoludnie wam sie zapowiada:))
a ja sie zastanawiam czy nie wziac dzis malej na wystawe psow, i przekonam sie co ona wkoncu mysli o malym piesku:))
a poza tym miala dzis z moim bratem jechac w odwiedziny do kuzynki z ktora wczoraj sie swietnie bawila ale uznala ze beze mnie i tak nie pojedzie..
a szkoda..

No i pada! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Zuzia śpi. :-D

Ola,super,że imprezka się udała. :-)

Martko,Ty "śledziówko" jedna nooo! :dry: :-p :-D :-p

Hana,jak ja Wam zazdroszczę,że macie te Międzyzdroje taaaaaak bliziutko,aaaaa! Uwielbiam je!!! :-) :-) :-) Zuzia też. :-D :tak: :tak: :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry