reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
witam sie bo myszkowa juz mnie wysledzila:ninja2:
poczytam wieczorkiem bo mamy gosci:-)
milego dnia i slonca do ZG aby mala miki mogla pokorzystac z rowerka;-)

u mnie też szaro za oknem - jeszcze nie pada - jeszcze. Mam nadzieję, że deszczyk jednak nie nadejdzie.

Już nie czytam, już przestałam.

I padać zaczęło, tzn mży :-(

no i nadrobilam;-)

phatnas i jak badanie??

Agutka pojezdziliscie troche??

hejka czym jest play group?

to takie zajecia dla dzieciaczkow, sa codziennie, dzieci sie razem bawia, sa nadmuchiwane zjezdzalnie i pelno samochodzikow, rowerkow itd i daja tosty i sok do picia:-D:-p bardzo fajna rzecz i popularna tutaj-sa na kazdym osiedlu:tak:

fajne te zajęcia muszą być - szkoda, że u nas takich nie ma, no ale Oliś na szczęście do przedszkola chodzi :-)

Badanie:
raka nie mam :-)
wirus HPV obecny :-(
nadżerka obecna :-(
wycinki pobrano :-(
zemdlałam :-(
wycinki prześlą do analizy, za dwa tyg wyniki, które powiedzą o tym który to wirus HPV

ojej phantas:-(
a nadzerka ktorego stopnia??
musze poczytac o tym wirusie bo nawet nie slyszalam nigdy
ale glowka do gory, bedzie ok, jak to zawsze piszesz MUSI BYC;-)

to takie zajecia dla dzieciaczkow, sa codziennie, dzieci sie razem bawia, sa nadmuchiwane zjezdzalnie i pelno samochodzikow, rowerkow itd i daja tosty i sok do picia:-D:-p bardzo fajna rzecz i popularna tutaj-sa na kazdym osiedlu:tak:

u nas też jest coś takiego, tyle że nie codziennie, a raz w tygodniu- w środy, jest otwarte przedszkole dla dzieci do lat 4 :happy2: fajnie tam , Zosia lubi się bawic z tymi dzieciakami, a i ja się cieszę,że ktoś mówi do niej po holendersku:cool2: bo przynajmniej się już oswaja, choc, jak skończy 2 latka to obowiązkowo do przedszkola:-) więc od stycznia będzie chodzic:cool2:

phantasku bardzo mi przykro, trzymaj się kochana:-(

witam Was w ten piękny, słoneczny, sobotni poranek siedząc przed lapką z kubkiem kawki i śniadankiem

Już posprzątałam w kuchni, tzn opróżniłam jedną szafkę - tą na miejscu której będzie stała zmywarka. Czekam aż mi przywiozą :-)

P. wczoraj pojechał do domu. Zadzwoniła jego mama i powiedziała, że zmarł jej brat, a że jest sama to P pojechał do niej. Nie lubię takich sytuacji. Nie znałam go, P. mamę widziałam raz, nawet nie wiem jak się w takiej sytuacji zachować. Tym bardziej, że P rzadko go widział - raz na kilka lat.

reklama
Cześć słonecznie. :-D

Ja już mam umytą głowę,poodkurzane,kurze powycierane,okno w kuchni umyte,łazienka i kuchnia "wycacane" :-p,zupka została z wczoraj,więc pozostało tylko zebranie suchego prania i umycie podłóg. :-)

Phantas,wszystko będzie ok ze zdrowiem. :tak:

Marta,fajne te zajęcia. :-) U Nas,niestety,za wszystko trzeba płacić,jak dla mnie,kosmiczną cenę... :-( :wściekła/y:

Do góry