reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hana i od nas spoznione ale najgorece zyczenia dla Matusia, zdrowka, szczescia, radosci kazdego dnia i wszystkiego czego tylko sobie wymarzy zyczy
ciocia Marta i Nikus;-)

reklama
I od Nas dla MATIEGO
moc uścisków i cmokasów,
z okazji 2gich urodzinek! :-)

2nd%2Bbirthday.jpg

A tak w ogóle,to hej ho! ;-)

My już po spacerku i zakupkach. :-) Zuzia śpi od ponad godzinki. :-) :tak:

Głowa mnie,kurna,na maxa boli! :wściekła/y: To już,chyba, 10 albo 11 dzień. :wściekła/y: Ale wzięłam tabletkę i mam nadzieję,że przejdzie...

Popołudniu jedziemy z Zuzią do koleżanki z zielonogórskiego BB,bo robimy sobie z dziewczynami spotkanie. :-) Ale fajniutko! :tak: :-)

Ałaaaa... :baffled: :baffled: :baffled:

Agutka faktycznie strach z ta twoja glowa,moze zrob jakies szczegolowe badania?? bylas u lekarza czy tylko wtedy na pogotowiu??
ja kiedys miala ciagle bole migrenowe, juz normalnie nie do wytrzymania i byly zwiazane z tarczyca... porob badania kochana, nie ma co tego lekcewazyc!!

hana jak urodzinki??robiliscie imprezke czy dzis jakis torcik bedzie??

Martuś,byłam u lekarki,dała mi tabletki super mocne przeciwbólowe i jakieś wyciszające,bo to mogło być na tle nerwowym... :sorry: :zawstydzona/y:
Jak mi do poniedziałku nie przejdzie,to idę do niej znowu,bo to już też się wg mnie ciągnie za długo. :-(
Ale,to,chyba,jakieś rodzinne u mnie. Moja Mama,jak mój Brat miał 3 latka,to miała 10cio dniowy ból głowy - ciotka tak samo,gdy jej syn był mały. :sorry:

Idę powolutku wybudzać Zuzię - nie lubię tego robić. :baffled:
No,ale cóż - na 15 jesteśmy umówione,więc trzeba się ogarnąć i obiadek jeszcze zjeść. ;-)
A G. jedzie do siostry,więc popołudnie oddzielnie,HuH... :sorry:

Miłego dzionka wszystkim! :-)

dzien dobry:)

u nas ok, OLI dalej zachrypneita, popoludniami spi, marudzi...

marze o tym zeby juz ja polozyc spac:)

niedawno wrocilysmy ze spacerkuz psem.
rodzice pojechali do mojego brata, bo jedno musi zosatc z Majka a drugie zawiesc ich do kosciola bo maja wypisac jakis protokol przed slubem, wiec siedzimy sobie same.

reklama
czesc laseczki:happy:
Zosia juz spi od 1,5 godzinki, byliśmy dzisiaj na roczku u córeczki znajomych i padła jak wracaliśmy:eek: a na dodatek śpi w sukience w której była, bo nie chce jej ruszac dopóki się nie ściemni bo podejrzewam ze sie zaraz by obudziła, wiec przebiore ją później:confused2:

agutka naprawde nie lekcewaz tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no: mykaj do lekarza, ale już!
my też miałyśmy spotkanko mam z holandii i było super, fajna sprawa:tak::-)
laski ja 8 maja bede w polsce na miesiąc, może też cos zorganizujemy?:tak: w sumie większośc z nas jest mniej wiecej z tego samego regionu, czyli ja, agutka, marta, tafi, a phantas, majuś i olka dojadą:szok: hana tez tak jakby nasz region tylko troszkę wyżej:rofl2::-p:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry