Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
P pojechał na mazury do kuzynki a my zostałyśmy w Łodzi.
Dzisiaj pół dnia spędziłyśmy na balkonie :-) ja się troszkę opalałam a Oliwcia siedziała w basenie :-) - cóż mieszkamy w blokach więc jakoś musimy sobie dawać radę :-) a wiem, że nawet mały basenik sprawi jej więcej przyjemności niż ogromny plac zabaw. Teraz na dobranoc ogląda "Barbie jako Roszpunka" :-) Fajna ta seria z Barbie :-)
Jutro jakieś zakupy chyba sobie zrobimy, może buciki, sandałki dla Olisi a dla mnie też może się coś znajdzie - np jakiś "nadrabiający" kostium kąpielowy
Agutka - nie robiłam nigdy sałatku gyrosowej - brzmi smakowicie. Ja za to wczoraj ugotowałam młodą kapustkę. I już jej dziś nie ma, więc jutro ponownie ugotuję - cóż, nie moja wina, że tak bardzo ją lubię, a że jest krutko, to trzeba wykorzystać każdy dzień :-):-) (tak tak, a potem liposukcja )
Będzie tu dzisiaj ktoś?? Czy czeka mnie kolejny samotny wieczór??
ja jestem dziś szczęśliwa bo moje dziecko zaczyna zdrowieć
dziś zaczeliśmy jeść
normalnie mało się dziś nie poryczałam jak zaczął jeść śniadanie :-)
mam nadzieję że w końcu prześpię normalnie całą noc
Ja tak z biegu,bo całe dzionki spędzamy Rodzinnie - spacerkowo.
G. ma wolne od piątku,więc nadrabiamy stracony czas. ;-)
Wczoraj Zuzia się zbuntowała i nie spała w dzień,więc wylądowaliśmy jeszcze nawet na festynie.
A upał u Nas taki,że szok!
Poza tym nic nowego. ;-)
Phantas,przepis na sałatkę wkleję Ci w odpowiednim wątku. ;-)
Dobra,idę po przeciwbólówkę,bo dostałam @ i mnie brzuch napitala.
Dzien dobry:-)
U nas tez strasznie cieplo,ale ja tam sie ciesze bo uwielbiam jak jest ciepelko.
Ja wczoraj bylam 1 dzien w mojej pracy,chociaz dla mnie to przyjemnosc podlalam tylko trawe i kwiaty i kilka chwastow usunelam.
Basiu mam nadzieje ze choroba juz mija,a skoro je to juz jest dobrze:-)