reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Wszystkiego naj Oliwko!!
obys nadal byla taka kochana i madra dziewczynka i dawala wszystkim dookola tyle radosci:-) sto latek od Marty i Nikusia;-)

4thbirthdaygiraffe.jpg

myszkowa gratulacje maniaczko:-p:-D:-D

a u nas bez zmian, dzis zakupowe szalenstwo wiec kupa kasy w plecy a torba peka w szwach:sorry: jutro c.d a zapowiadaja piekna pogode wiec pewnie znow na caly dzien wybedziemy...a w sobote wieczorem POLANDIA:rofl2:

milego wieczorku, zmykam na serial:-p

Dzięki Babki. :-p :-D

Stalówko,jaki tam nałogowiec... Mało,jak na ponad 3 lata. :-p :laugh2: :-D :-p

Kurde. Dzwoniłam dziś w/s pracy. Sprzedaż bielizny. :cool2: Godziny sama sobie ustalam. Babka ma się odezwać po niedzieli. Jak ch*j,że się odezwie! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Pytała się,czy się uczę... Nie. Czy pracowałam w handlu... Nie. Czy mam dziecko... TAK! ("Achaaa,ma Pani dziecko..."). Nie miała prawa mnie o to pytać (wiem,bo miałam o tym na kursach)! :wściekła/y: Świnia! :wściekła/y: A ja NIGDY! ŻADNEMU! pracodawcy nie powiem,że nie mam Dziecka! Mam i mieć Je będę całe życie!

Się normalnie wkurzyłam. :dry: :-( :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorem
Agutka z praca to juz tak jest, majac dziecko nie jest latwo...

u nas tez ciagle leje.

ja zaraz zmykam wypic fervex i do lozka.

dobranoc

Kurde. Dzwoniłam dziś w/s pracy. Sprzedaż bielizny. :cool2: Godziny sama sobie ustalam. Babka ma się odezwać po niedzieli. Jak ch*j,że się odezwie! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Pytała się,czy się uczę... Nie. Czy pracowałam w handlu... Nie. Czy mam dziecko... TAK! ("Achaaa,ma Pani dziecko..."). Nie miała prawa mnie o to pytać (wiem,bo miałam o tym na kursach)! :wściekła/y: Świnia! :wściekła/y: A ja NIGDY! ŻADNEMU! pracodawcy nie powiem,że nie mam Dziecka! Mam i mieć Je będę całe życie!

Się normalnie wkurzyłam. :dry: :-( :zawstydzona/y:
Agutka to jest na porzadku dziennym,ze pytaja choc nie moga,niektorzy pracowadcy to juz maja obiekcje jak kobieta jest mezatka,bo moze zajsc w ciaze,nie koniecznie musi byc juz dziecko

reklama
Martuchaa u mnie to samo, chłopcy rozjechali się do szkoły i pracy a bliźniaki albo śpią albo zachowują się tak bym myślała, że śpią :rofl2:

Agutka nic się nie denerwuj, widzę,że dosyć emocjonalnie to odbierasz. Nie ma co się denerwować tylko olać babę i już. Ciekawe jak ja znajdę prace jak mam trójkę pod opieką:-D Zacznę jeszcze wymieniac, ze mam dwa koty i psa to mnie nikt nie będzie chciał hihi ;-)
Trzymam kciuki by szukanie pracy nie było aż tak stresujące...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry