Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jutro c.d a zapowiadaja piekna pogode wiec pewnie znow na caly dzien wybedziemy...a w sobote wieczorem POLANDIA

Godziny sama sobie ustalam. Babka ma się odezwać po niedzieli. Jak ch*j,że się odezwie!

Świnia!
A ja NIGDY! ŻADNEMU! pracodawcy nie powiem,że nie mam Dziecka! Mam i mieć Je będę całe życie!
:-( 
Agutka to jest na porzadku dziennym,ze pytaja choc nie moga,niektorzy pracowadcy to juz maja obiekcje jak kobieta jest mezatka,bo moze zajsc w ciaze,nie koniecznie musi byc juz dziecko
Kurde. Dzwoniłam dziś w/s pracy. Sprzedaż bielizny.Godziny sama sobie ustalam. Babka ma się odezwać po niedzieli. Jak ch*j,że się odezwie!
![]()
![]()
Pytała się,czy się uczę... Nie. Czy pracowałam w handlu... Nie. Czy mam dziecko... TAK! ("Achaaa,ma Pani dziecko..."). Nie miała prawa mnie o to pytać (wiem,bo miałam o tym na kursach)!Świnia!
A ja NIGDY! ŻADNEMU! pracodawcy nie powiem,że nie mam Dziecka! Mam i mieć Je będę całe życie!
Się normalnie wkurzyłam.:-(
![]()

Zacznę jeszcze wymieniac, ze mam dwa koty i psa to mnie nikt nie będzie chciał hihi ;-)