reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc dziewczynki
ano płaciliśmy 180zl za domek/doba---- do morza niby 5 min spacerem ale wątpię:sorry2: bo nawet nie wiedziałabym w którą stronę--- ale autkiem 5 min i juz w darłowie się jest:tak: ośrodek pięknie zadbny i normalnie nie miałam potrzeby sunąć nad zapchaną plażę--- basenik wystarczający--- od ranka mozna juz przed domkiem na leżaczku---- o ta jak mati:-) a jak jeszcze ze znajomymi----ach---az mi się chce............

Załączniki

• dar7.jpg
    dar7.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 40
  • dar9.jpg
    dar9.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 44
Hana fajniusio musiało być :tak:

Phantas może Oliwcia chce zwrócić na siebie uwagę?

czechow ale czas mija, jak powróciłaś do nas i dałaś suwaczek to był 10 tydzień a a teraz już pokazuje 17, a może byś jakieś fotki dała brzucholka?:-)

Idę gdzieś indziej coś skrobnąć :sorry2:

A tak w ogóle to dzień dobry, u nas pochmurno i deszczowo...

Phantas - może rzeczywiście chce zwrócić twoją uwagę albo ma coś z drogami moczowymi albo coś się stresującego stało...

Tafi brzucholka jeszcze nie widać - wczoraj byłam w sklepie i chciałam kupić spodnie ciążowe - były sporo za duże - sporo znajomych jeszcze nie zauważyło..... ale rzeczywiście sporo czasu już minęło.

w 17 tygodniu i nie widać? A to jest 4 miesiąc, tak?
To ja już wyglądałam jakby była w 7...
Boże jak ja sobie to przypomnę ;-)

No moze troszkę przesadziłam, ale miałam już spory brzuch ;)

Ostatnia edycja:
ja pamiętam ze jak byłam w 17. tyg. z natalą--- dopiero poszłam na 1. wizytę i jak się połażyłam na fotel to brzuch miąlam wklęśnięty:sorry2: pomyslałam sobie ze moze nie jestem w ciąży ---- a ona mi ze dno macicy już wysoko:-D

zaraz zaserwuję Wam moją wersję odchudzającą---- siedzi jeszcze w piekarniku:-D:-p

reklama
proszę
jasne z białym serem
ciemne z wylewającą się czekoladą
do tego zioła mnicha na odchudzanie

zmiatam
chcę natasi jakies firanki nowe zamówić a wraca już w czwartek

Załączniki

• 023.jpg
    023.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 48

Nowe wątki