reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hejka tafi

Wczoraj zadzwonił mój tata i zaczął rozmowę od słów: " tylko się nie denerwuj..."... uwielbiam jak tak ludzie zaczynają i tak mówią...ech

Okazało się że jakieś wysoce empatyczne i rozbawione dzieci porysowały 20 samochodów w tym mój - do tego pospuszczali benzynę, powtykali szyszki w wydech, połamali anteny itp itd - na szczęście mój został tylko porysowany..... Mam ten samochód prawie 3 lata i ani jedna rysa nie jest moja - na parkingu w supermarkecie ktoś mnie porysował i to tak konkretnie, poobijał drzwi i inne takie .... normalnie czysta rozkosz..

Co najdziwniejsze w ogóle się nie zdenerwowałam tym porysowaniem - cóż przecież i tak niczego nie zrobię.... to po co mam się denerwować..... co innego jakbym dorwała takich wypierdków - najpierw sprała bym mordę a później kazałabym ukochanym rodzicom zapłacić za wszystkie szkody... i tyle

dzien doberek:-)
jak tam miłe Panie
ciężarne
śweżo poślubione, zaręczone
te w pracy
i na posterunku w domostwie?

my wczoraj wróciliśmy z wypadu weekendowego
było super---jeszcze tam kiedyś pojadę:-)

dzien dobry dziewczyny
ja rano bylam an szkoleniu bhp, Oliwka niewyraznie wyglada wiec narazie siedze z nia w domku.

Czechow nam tez w zeszlym tyg zrbili ryse na calej jednej stronie auta jak bylysmy na zakupach...

narzie uciekam, zajrze wieczorem

hej dziewczyny!
i my sie witamy po super weekendzie:-)
w sobote bylam w Berlinie na zakupach bez mlodego i bylo baaaardzo fajnie:sorry2::cool2: wyrodna:-D:-p

a ogolnie plazujemy, basenujemy sie i odpoczywamy czyli zyc nie umierac:cool2:
szkoda tylko ze ladna pogoda odchodzi juz jutro:baffled:

hana gdzie byliscie??

czesc wszystkim!!
u nas tez pogoda juz nie upalna ehh, czy jeszcze bedzie cieplo bo mam ciagle niedosyt plazowania:dry:

hana ale super miejsce, a ile placiliscie?? ja juz chetnie zamienilabym kolobrzeg na cos innego:cool2: w ustroniu morskim mi sie bardzo podobalo:-)

reklama
dzień dobry

ja jestem :-) dużo pracy ostatnio miałam więc niestety Was zaniedbałam.

U nas po staremu, nic się nie zmieniło.

Olisia ostatnio mi popuszcza w majtki - codziennie !! Nie wiem dlaczego, nawet 2 razy jej się zdarzyło kupę popuścić!! Nie wiem co mam robić. Rozmawiam z nią o tym, mówię, że tak nie wolno, że przecież jest duża więc powinna wytrzymywać, tym bardziej, że do toalety wtedy nie ma daleko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry