reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tafojka gratuluje zareczyn !!!!! ja tyz zareczona od 18 czerwca 2009 :) a co u nas Irenka ma dzis roczek sknoczony biega mala jak szalona 8 zabkow i jak narazie szczesliwie i zdrowo sie rozwija :) a ja termin na slub mam sale mam fotografa mam za djem gonie , we wrzesniu sie przeprowadzam w pracy masa roboty... marze o urlopie - ale kto nie marzy :) no tak to sie wszystko szczesliwie zaczelo ukladac - tak w zasadzie to mi to chyba z nieba spadlo bo nigdy nie bylam tak szczesliwa nawet nie marzylam ze moge byc :) takze mialyscie racje piszczac mi kiedys ze sie zycie pouklada :)

fakt, najwazniejsze to nei poakzac przed dzieckiem ze przezywa sie to bardziej niz one...
ja mam andziej ze Oliwi sie spodoba i chetnie ebdzie chodzila do rpzedszkola.
a wy wkoncu na jakie przedszkole sie zdecydowaliscie??

a tak wogole to ciekawe co tam u dziewczyn... Agutka, Tafojka. Phantas,Aga, Hana, Majus...

Dajemy szansę publicznemu - mała będzie chodziła ok. 2-3 tygodni i zobaczymy jeśli się zaadoptuje to będzie świetnie jeśli nie to mamy miejsce w prywatnym. Nie mogę zrezygnować z prywatnego bo jeśli publiczne nie wypali to zostanę z ręku w nocniku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry