reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Fąfel juz jest maniak samochodowy - lubi sztywne zawieszenie i naped na tylną oś. w innych autach wariuje i to strasznie.
a tatuś Fąfla jest na punkcie motoryzacj zboczony. przy czym akurat te ceche nie traktowalam jako wadę, a zaletę. bo to fajne, chociaz drogie hobby...
hmm, ciekawe czy Fąfel bedzie chcial jezdzic na zloty samochodowe... niedlugo sie dowiemy :)
a tym czasem ja jade do szkoly rodzenia. cos dla mnie i cos dla Fąfla :)

reklama
Dobry wieczor kobietki:-)ja juz mam wieczor dla siebie,synek wykąpany i slodko spi:-),teraz to chyba sobie zjem cos slodkiego bo tak jakos mnie naszlo;-),a wy co porabiacie?

Moi też śpią. Smacznie już od godziny :P
Pod względem spania to moje dzieci są aniołami :)
A popołudnie takie sobie, dzieciaki rozrabiały, rozrabiały...
Ale i tak je trochę lubię ;-):-p

Dobry wieczór mamuśki.W końcu znalazłam chwile na bb.Cały dzień na zakupach.No i łazienka prawie gotowa.Jeszcze 2-3 dni i płytki ułożone a potem montaż sanitariów.Od następnego poniedziałku kuchnia i malowanko.Mam nadzieje,że wyrobie się do końca miesiąca no i nareszczie przeprowadzka.Musze wam przyznac,że płytki kupiłam w tym dniu co po nie pojechałam,Wybór był ogromny ale pierwsza ekspozycja jaka mi wpadła w oko została kupiona.Łazienka będzie taka jak chciałam.Wiecie odezwała się moja próżnośc i kupiłam kabine prysznicową z sauną i masażem..hehehe Lesiu mi uległ- podejżewam,że będą kłopoty z dostaniem się do łazienki...bo będzie cały czas zajęta..

Dobry wieczór. :-)

My dziś popołudniu wybrałyśmy się do miasta autobusem bez wózka - nie było Nas 2h. :-D I na tym oto spacerku,Moja Księżniczka wzbogaciła się o złote sandałeczki. :-D :-D :-D
Później posiedziałyśmy jeszcze na podwórku,następnie kąpiel,kolacyjka i nyny. :-) :tak:

Mamuśka,to żeś zaszalała z tą kabiną! :szok: Ja nawet nie wiedziałam,że są takie z sauną. :sorry2: :zawstydzona/y: Chyba się kiedyś do Ciebie na kąpiel wproszę - w końcu daleko nie mam. :-D :tak: ;-)

reklama
Hehehe zapraszam Agutka.Wiesz są - ona ma wszystko prócz telewizora...radio też.Musze poprosi Lesia niech mi w niej internet tylko podłączy i już będe w raju...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry