Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W autobusie siedziała na osobnym krzesełku,pukała w okna,piszczała z radości i krzyczała "Auko! Dzidzia!" i tak w kółko.

Hahaha,dobre z tym internetem.![]()
Jak już Ci go zamontuje,to niech popracuje nad tv.
![]()
sandalki sliczne, tez mi sie bardzo podobaja.
ale oliwka nie chciala ich mierzyc i wyobraz sobvie ze unas w ccc jeszcze nie przecenili dzieciecego obowia, w zeszlym tyg kupowalam w centrum handlowym niedaleko nas, tzn. babcia kupowala oliwi nowe sandalki.
ogolnie to oliwiaq strasznie szybko niszczy buty.
Albo ciuszków.
Dziś miałyśmy w planach kaloszki,ale,że nie znalazłam (bo jak były to takie ceny,że masakra :-(
),to w zamian kupiłam Jej sandałki.
Ona ma,chyba,więcej par butów ode mnie!

U Nas w CCC są obniżki większości butów (nie tylko dziecięcych) od 30-70%. 
wiecei co bylam dzis w sadzie, bo ciekawilomnie dlaczego nie mam wezwanai na sprawe o obnizenei aliemntow... okazalo sie zetatus zlozyl pismo o zwolneinei z kosztow i do tego pozew jest niekompletny i ma jeszcze 2 dni na uzupelneinei brakow.

Hahaha,dobre z tym internetem.![]()
Jak już Ci go zamontuje,to niech popracuje nad tv.
![]()
Agutka jak będzie net telewizja będzie zbyteczna...
Jak każde dziecko. ;-) Ale powiem Ci szczerze,że ja nie mogę się oprzeć,żeby nie kupić Zuzi jakichś butków.Albo ciuszków.
Dziś miałyśmy w planach kaloszki,ale,że nie znalazłam (bo jak były to takie ceny,że masakra :-(
),to w zamian kupiłam Jej sandałki.
Ona ma,chyba,więcej par butów ode mnie!
![]()
![]()
![]()
Ciekawe,czemu u Was nie przecenili obuwia dziecięcego.U Nas w CCC są obniżki większości butów (nie tylko dziecięcych) od 30-70%.
O,to ciekawe... 2 dni... Widać,że coś mu się jednak do tego nie spieszy. ;-) Myślę,że możesz być spokojna,bo tej sprawy nie będzie.![]()