reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

agutka oliwka ma wiecej butow niz ja:)
a co do jej "tatusia" to ja juz nie mam sil...
chyba faktycznie sienie doczekam tej sprawy.
teraz jak wkoncu skompeltuje dokumenty to dopierosedzian rozpatrzy jego wniosek o umorzenei kosztow...

reklama
agutka oliwka ma wiecej butow niz ja:)
a co do jej "tatusia" to ja juz nie mam sil...
chyba faktycznie sienie doczekam tej sprawy.
teraz jak wkoncu skompeltuje dokumenty to dopierosedzian rozpatrzy jego wniosek o umorzenei kosztow...

O ile w ogóle je skompletuje,Oleńko. ;-) Jakby mi kurde na czymś zależało i musiałabym nanieść jakieś korekty,to od razu bym to zrobiła,a nie czekała,że może samo się poprawi. :sorry2: No cóż,męski naród (w większości) ma nieco inne - płytsze :-p myślenie od naszego,hehehe. ;-)
Ja tak myślę o moich i Zuzi butach,no i u Nas jest identycznie,jak i u Was. :-D :-D :-D

Wiecie ja też nigdy nie czekam na wysłanie jakichś papierów do ostatniej chwili-możźe on się wacha czy faktycznie obniżyc?A co do preszentów to powiem wam,że siostra dba o Julcie i często coś fajnego jej odpali..tam są śliczne i wcale nie drogie ciuszki na dzieci.

Ją niezbyt cieszą takie prezenty - mamusie owszem.Wiecie moja mała w niedziele kończy 3 latka i już czeka na tort i prezenty.Liczy noce na paluszkach.

Właśnie przed chwilą popatrzyłam na Twój suwaczek i o tym samym pomyślałam! :-) :-) :-) Jejkuś,jak Ci ta Juleńka już wyrosła. :-) Czas przy dzieciach ucieka nieubłagalnie... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry