reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkim Basiom dużo zdrowia i pogody ducha.

Mój synek ma moje naziwko w akcie urodzenia i imię ojca. Nie ma takiego czegoś jak ojeciec n/n. Jeżeli nie wpisujemy ojca to w akcie urodzenia jest nazwisko matki i imię jakie Ona poda.
Mnie dopadło przeziębienie buu :wściekła/y:

reklama
witam ;) Ja wczoraj w nocy tzn dziś w nocy ciasto upiekłam :D Pare przepisów z internetu połączyłam i wyszło pyszne, tylko strasznie słodkie ale poza tym super :)
A ja dzisiaj cały dzień mam zamiar spać w łóżku, mam gorączke i cała zalewam się potem. Boli mnie strasznie gardlo. Więc dziś cały dzień będę w łóżku się lenić ;)
Pozdrawiam :*

Aha i do życzeń jak najbardziej się przyłączam :)

choruję ja. Olisia w przedszkolu.

Obiadek się gotuje, ciasteczka się pieką, a ja chyba zaraz się zdrzemnę, pouczę się potem bo jak chce mi się spać to i tam nie ma szans na naukę.

Baia ma urodziny?? a która??

Phantas Basia 80 :)
bo Basia.J to podobno Baśka ;-)

musicie mi dać medal za prasowanie. Wczoraj od 20.30 do 1... ale udało się prawie wszystko, to nic, ze nowe pranie już się pierze :baffled:

Jakbym miała dużo kasy to bym zatrudniła kogoś do gotowania i prasowania, tak mi sie nie chce nic ostatnio, poza tym myślę cały czas o tej pracy, ufam, że bedę wiedziała już po 20 co dalej. :sorry:

wszystkiego najlepszego wszystkim Basiom życzę!!! a pozostałym zdrówka, bo widzę, że infekcje się szerzą :-(. my się jeszcze bronimy, już cały tydzień w żłobku, ale lepiej nic nie mówić, żeby nie zapeszyć ;-). dawno mnie nie było, bo malowanie i dużo roboty uff. może w weekend odpoczynek? a dzisiaj jest w żłobku Mikołaj, więc ubraliśmy się ładnie, bo i zdjęcia mają być ;-). ciekawe czy Maćko bał się pana ze sztuczną brodą:laugh2:. za pół godzinki go odbieram, więc się okaże.

witam i ja

BASIE WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO;-)

MY JUZ W DOMKU, MIKOLAJ W PRZEDSZKOLU SIE OLIWI ABRDZO PODOBAL:tak:
STRASZNIE ZADOWOLONA JEST, CIESZE SIE ZE POSZLA.

TAFI MEDLA POWINANS DOSTAC ZA TO PRASOWANIE, JA MAM TONE RZECZYA RUSZYC MI SIE TEGO NIE CHCE.

POZATYM OLIWKA WCOZRAJ DOSTALA ZAPROSZENIE Z URZEDU MIASTA NA PRZEDSTAWIENEI SWIATCZNE, NA 20GRUDNIA:)

reklama
co tak pusciutko dzis,chyba wszystcy biegaja za prezentami:tak:
a ja sobie stwierdzilam,ze tez sobie mikolaja i kupie prezent
dobrą destke do prasowania:sorry:czy mi ten katar za bardzo na glowe nie poszedl?????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry