ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mi tam sie to abrdzoc zesto zdarzalo...o samym zebarniu tez czesto zapominalamSporo dzieciaków "zapomina" - mnie też się zdarzało choć bardzo rzadko.... Mam nadzieję że nic nie wylezie....![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi tam sie to abrdzoc zesto zdarzalo...o samym zebarniu tez czesto zapominalamSporo dzieciaków "zapomina" - mnie też się zdarzało choć bardzo rzadko.... Mam nadzieję że nic nie wylezie....![]()

karuzele z latającymi misiami, muzyczką i są na suficie gwiazki. Zadowolony jest :-)powiedziałam, mu że to mikołaj.ja też się witam bo zaraz zasiadamy do obiadku:-)
my dzisiaj w domu, popołudniu robimy pierniki
Niko tak się napalił że od rana chodzi z wałkiem i wykrawaczkami
czechow a ty poprzednio miałaś cesarkę? chyba lepiej że poród naturalny??
czechow powodzenia na wywiadówce:-) ja już się nie mogę jak też będę chodzić
Ola to u was jednak alergia??
Basia, agutka, śliweczka, fioletka:-)
a gdzie phantas i hana się podziewają? chyba utknęły w porządkach przedświątecznych że nie zaglądają;-)

Martucha - w weekend byłam w szkole, a dzisiaj trochę porządków jakieś gotowanko no i nadrabiałam :-):-):-) ech, widzę że ożywiona syskusja była, niestety się nie wypowiem bo nie wiem jakie było sedno bo Fioletka wykasowała.
W każdym razie, nadrobiłam a teraz spadam po młodą do przedszkola.
Czechow - później Ci podam przepis na pyszne i łatwe ciasteczka które jesli zrobicie teraz to najlepsze będą w święta