reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Łojojoj! :-D :-D :-D

Ciociu
Natko i Ciociu Czechosiu - śliczne dzięki od Zuzanki! Życzonka już przekazane! :-D :tak: :-D

A tak w ogóle,to dzień doberek. ;-) Wpadłam tylko grzecznie się przywitać i mykam położyć Zuzię spać,bo popołudniu mamy w planach jechać z moją Mamą do Tesco. :tak: ;-)

Zimno dziś u Nas,że hej! :baffled: O 8 było tylko 15°C - odzwyczaiłam się od takiego chłodu. :zawstydzona/y: :-p ;-)

Natka,cieszę się,że apetyt wrócił Zosiakowi. :tak: A z ząbkami,to nie zawsze jest tak,że wychodzą szybciutko - słyszałam kiedyś od lekarki,że mogą wychodzić nawet 2 miesiące. :szok: :eek: Ale jeszcze troszkę i doczekacie się tej małej białej perełeczki! :tak: :-) :tak:

Miłego dzionka i dużo dużo słonka dla wszystkich! :-)

No i ja sie witam z ranka:-)Wreszcie mamy slonce,jupiiiiiiiii:-)Musze pochwalic mojego synaka ze juz od paru dni ustawil sobie godzinki spania i np,budzi sie tylko raz w nocy na jedzonko i to jeszcze takie piecio min utowe i spi dalej,a dzisiaj to obudzil sie dopiero o 6 rano,aaz sie wystraszylam jak zobaczylam ze juz jasno jest:szok:,ale najadl sie i spalismy dalej do 8:tak:,kochane dzieciotko:blink:.WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA ZUZI:-).

reklama
przyłączam się do życzeń :-)

u mnie leje właśnie :sorry:

a mi właśnie coś wlzło w kark nie mogę się ruszyć i boli jak diabli :szok:
ratunku
gorąca kąpiel pomoże ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry