Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie.ja nie jestem jeszcze samotną mamusią a ....może i już jestem.mam męża z którym się rozstaję,składam pozew o rozwód i właściwie to sama jestem bo od rana do 17stej z dzieciaczkami potem on wraca,je i idzie jakby go nie było.a jak już siedzi w domu to przed laptopem i nic go nie obchodzi,dosłownie nic.nie kocham go i już,miał wiele szans ale żadnej nie wykorzystał.i właściwie taka samotna mamuśka jestem 2latniej córci i półrocznego synka,przygarniecie mnie do siebie kochane?
kołyunek no chybaa tak uwazaja,jak to moja mama powiedziała ze on nie jestt złym ojcem bo nie pije alkoholu i nie bije

oj ciezki czas w domu i jeszcze tesciowa dolewa oliwy do ogniaa ja w domu,miałam jechac na zakupy ale szanowny małzonek jak poszedł tak przepadł a miał byc o 18stej wiec dzieciaki wykapałam i uspiłam a daja mi ostatnio niezle popalic.młodszy ma problem ze spaniem wrzeszczy pół dnia a starsza w przypływie miłosci do niego liżr go po buzi co wprawia go w furie i tak cały dzien,a jeszcze tesciowa bezvzelnie burczy do mnie pod nosem zebym sie za sprzatanie domu wzieła,a co ja od rana próbuje robic,masakra,dom wariatów