reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam i ja wieczorkiem.Majus czasami i tak bywa.Wszystko chyba zależy od szczęścia.My z Julą mimo tak ciężkiego startu miałyśmy go bardzo dużo..Hehehe Agutka dobrze że Julka wdała się w mame to znaczy,że poradzi sobie w życiu.Witaj Olcia

reklama
widze ze juz dotarlyscie,ale ja uciekam.
aguś kalosze super,tez bym chciala zeby Zosia mogła latać po kałużach:baffled:

hej Olcia:-D

życze wam kolorowych snów;-)
dla tych które mogą- to upojnej nocy:tak:
a tym które niestety nie mogą mówię- dobranoc:dry:
papatki

jak charakterek ma po mamie to nic jej mamo Julci nie złamie :)

Witam wieczorkiem, ale tylko na momencik, bo oglądam "Piekny umysł" i już mi się zachciewa spanka.

Agutka śliczne kalosze!

Ollka jak wyszła pizza? Muszę Wam zdradzić, że tato robi najlepszą pizze na świecie i nie żartuje!

wiekszosc dnai sepdzilysmy w domu, wyszlysmy ajk przestalo padac i wrocilysmy prze kolejnym deszczem
nazbieralysmy malin na ogrodku.
a pozniej robilysmy pizze:)

U Nas też dziś padało,ale jakoś udawało Nam się ciągle uciekać przed deszczem. ;-) Od piątku mają wrócić upały,więc nadrobimy dworkowanie,Oluś. :-) :tak:
A pizza mniam mniam! Zjadłabym sobie. :sorry2:

Hehehe Agutka dobrze że Julka wdała się w mame to znaczy,że poradzi sobie w życiu.

No pewnie,że sobie poradzi! Zuch dziewczynka z niej! :-)

widze ze juz dotarlyscie,ale ja uciekam.
aguś kalosze super,tez bym chciala zeby Zosia mogła latać po kałużach:baffled:

hej Olcia:-D

życze wam kolorowych snów;-)
dla tych które mogą- to upojnej nocy:tak:
a tym które niestety nie mogą mówię- dobranoc:dry:
papatki

Ja nie mogę i nie chcę. :-p :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :-p
Zobaczysz,później będziesz mówiła "Jak to fajnie było,jak Zosia tylko leżała i machała rączkami i nóżkami". :-) Hahaha. :-D :-p
Doczekasz się - na następny rok zachlapie sobie wszystkie ubranka w tych kałużach. :tak: :-) ;-)
Dobranoc Wam. :-)

reklama
jak charakterek ma po mamie to nic jej mamo Julci nie złamie :)

Witam wieczorkiem, ale tylko na momencik, bo oglądam "Piekny umysł" i już mi się zachciewa spanka.

Agutka śliczne kalosze!

Ollka jak wyszła pizza? Muszę Wam zdradzić, że tato robi najlepszą pizze na świecie i nie żartuje!

Justyś - dziękuję! :-D Trochę się ich naszukałam,ale w końcu znalazłam idealne. :cool2: :-D :tak: :-D
A "Piękny umysł" kieeeeeedyś oglądałam - bardzo długi,ale strasznie mi się podobał. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry