reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej właśnie wróciłyśmy ze spacerku. mała mi spała cały czas na dworze, przynajmniej mogłam sobie spokojnie usiąść na ławce i spalić fajkę,bez pospiechu:tak:

reklama
Witam,i przedewszystkim wszystkiego najlepszego i 1000 calusow dla ZUZI:-).Mamo Julci masz bardzo dzielnego skarba byla taka malutka,a tyle musiala przejsc.Moj Karol byl tylko 2 dni w inkubatorze,i na szczescie wszystko jest wporzadku.Moja kolezanka nie miala tyle szczescia tez urodzila w 35tyg.i jej synek ma wade wzroku i porazenie mozgowe.Jaki ten swiat jest niesprawiedliwy kanalie chodza szczesliwe po ziemi,a takie bezbrone dzieciatka musza cierpiec od pierwszych godzin zycia.

Jestem i ja! :-)

Mamuśka,już teraz wiadomo,po kim ta Jula jest taką agentką,hahaha! Dobre było z tym ziemniakiem. :-) :laugh2: :-)
Widzę,że z Was wszystkich,to w ogóle były takie gagatki,że hej! :-p Kurcze,może i mi się coś z mojego dzieciństwa przypomni,hm... :sorry2:

Majuś,dziękuję za całuski dla Zuziuśki! :-) Przekazałam je już Mojej Śpiącej Królewnie! :-D :tak: :-D

W ogóle,to wymiękam... :sorry2:
Byłam z Zuzią i moją Mamą w Tesco,no i stałyśmy ponad 1,5h w sklepie,żeby załatwić raty na ten nieszczęsny aparat. :eek: Myślałam,że kogoś tam w sklepie pobiję. :wściekła/y: Masakra.
Dobrze,że rozbudowali nam galerię Tescową i było gdzie z Zuzią pochodzić,no i popodziwiać tańcząca fontannę. :-D
No i najważniejsze,że aparat już jest w domku i sprawuje się wyśmienicie,hehehe. ;-) :-D :tak:

Przy okazji Moja Córcia "zaopatrzyła się" ;-) w kolejną parę bucików! :szok: :zawstydzona/y: :-D :-D :-D Tym razem są to kaloszki. :cool2: :-D Oszalałam. :sorry2:

img0010yk2.jpg

witam wieczorkeim
dolaczm sie do zyczen dla Zuzi i przesylamy z oliwka duzo buziakow

agutka sliczne kalosze:))

Hej Oli! :-) Za całuski śliczne dzięki w imieniu Zuzi! :-) :tak: :-D :-)
Kaloszki są bombastyczne (kupiłam je w Tesco - Cherokee) - sama bym z chęcią takie ponosiła! :tak: :tak: :tak: :-D :zawstydzona/y: :-p

agutka a jaki aparat kupilas??

Niedrogi,ale zdjęcia robi bombowe! :tak: :-) Tylko muszę go jeszcze trochę rozgryźć. :-p ;-) BenQ DC C750 ;-)

A jak Wam minął dzień,Kobitki? :-)

reklama
wiekszosc dnai sepdzilysmy w domu, wyszlysmy ajk przestalo padac i wrocilysmy prze kolejnym deszczem
nazbieralysmy malin na ogrodku.
a pozniej robilysmy pizze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry