reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

mozi jak egzamin poszedl??

brzoskwinkaa masz racje faceci teraz z domu nie wynosza odpowiednich wzorcow, sa rozpuszczani czesto przez mamusie i zwyczajnie zle wychowani,a konsekwencje tego ponosimy my:(

powiem wam dziewczyny szczerze musicie nabrac troche dystansu, wyluzowac i wszytko zacznie sie ukladac... wiem latwo sie mowi bo dawno temu przechodzilam to samo, odeszlam od faceta ktorego kochalam... ale innego wyjscia nie bylo a teraz uwazam ze to byla bardzo dobra decyzja

reklama
nie bez powodu mówią, że czas goi rany... zawsze na początku jest ciężko, ale potem oswajamy się z nową sytuacją i jakoś próbujemy dać sobie radę, bo musimy. Trzeba iść przez życie z podniesioną głową, a szczęście samo się do nas uśmiechnie.

Brzoskwinka czas niestety tych ran tak abrdzo nie zagoi bo majac dziecko nie sa sie zapomniec... ale spokojnie da sie oswoic z ta sytuacja, z czasem patrzy sie na wszystko inaczej, z duzym dystansem...
wazne na poczatku tej drogi miec wsparcie w kims bliskim...a pozatym dzieci daja duzo sily:)

ja mam na tyle fajan sytuacje ze jak mala spi,a zasypia dosc wczesnie to jak moj tata jestw domu to spokojnie moge wyjsc.
i jak mam ochote to korzystamz tego, wkoncu cos mi sie od zycia nalezy:)

to zazdroszczę , u mnie siostry mają swoje życie, moja mama tez przezywa teraz kryzys, więc nie chcę jej obciążać.

edit.

dobranoc :-)

jutro do Was wpadnę :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry