Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noo wiek nie ma znaczenia, tylko niektórzy faceci zamiast rozumu mają ptasi móżdżek chyba w tej głowie..Brzoskwinka widac faceciw kazdym wieku maja dziwne akcje... ojz nimi to naprawde ciezko...
czasem faktycznie zdecydowanie lepiej byc samemu...
brzoskwinka dzieci maja tak okres,ze sie budza w nocy z przerazliwym placzem,moja nie dala sie dotknoc,przytulic,smoczek,misiek ukochany czy picie nic nie dawalo,po dluzszym placzy czasem 15 min,czasem i ponad pol godziny czy wiecej, lub kilku w ciagu nocy,pozniej sama sie uspakajala troche, juz dala sie dotknoc i uspypiala,a na poczatku to rece w piastki i uderzala na oslep mocno,abym jej nie ruszala,wtedy czasem jak dziadzia przyszedl dopiero sie uspakajala mu na rekachdo tego synek w nocy miał cięzkie chwile, darł się i płakał ze strachu, jakby kogoś widział..
egzamin ciezki byl,ale co wiedzialam napisalam,zobaczymy jak bedzie wynikja popieram Mozi nie ma co być z facetem co działa na 2 fronty. Ale niestety czasami mózg mówi mądrze a serce go nie słucha kocha i tęskni za draniem...
Ja też niby już się pogodziłam, że mój odszedł ale pewnie jak by przyszedł i powiedział, że zgadza się być z nami na naszych warunkach nawet minuty bym się nie zastanawiała.... Bo chyba u każdej z nas w życiu były te najgorsze momenty jak rozstanie ale czasami przecież było cudownie i za tym się tęskni.... no i z facetem chyba tak bardziej wszystko normalne się wydaje.
Mozi a jak twój egzamin?
Mój dzidziol chyba zaczął ząbkować marudny, wszystko wciska do buzi, mniej je, dostał kaszel i katar. Ile czasu pierwszy ząbek się przebija????