Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No u mojego mężczyzny chrzestni byli na komuni 15 maja tez się ciągle bawi. A na dzien dziecka planuje jakiś wypad z nimi do kina, na lody i jakieś małe upominki bo z jednej pensji się nie poszaleje za bardzo
my planujemy kino, mala wybrala gnomeo i julie, zoabczymy czy bedzie fajne...
ze nie lubi jeszcze bajek 3d to idziemy na normalny seans, wiec wyjdzie 2o0 zl za biletyz promocja orange lody na pewno gdzies po drodze tez beda...
moja uwielbia wszytkie branzoletki, lancuszki, korale... wiec pewnie cos takiego wybiore... niedorgie i praktyczne... najlepiej zeby mama mogla pozyczac
Czesc. To ja sie pochwalę, że mój misiek sam dla młodszych dzieci będzie prezentował taniec towarzyski na Dzień Dziecka. O lody też gdzieś zahaczymy. Samemu mi się chce :/
Może mi sie uda nagrać to gdzieś tu wrzucę do oceny
Pozdrawia Was - wasz nocny stóż
W nim cała moja radość ollka22. Mogłem wcześniej na to wpaść, i pokazać Wam jak spędzamy wolny czas. Zdolny ... ale już nie skomentuje po kim odziedziczył te wartościowe geny
Pooglądajcie nasz galerię jeśli chcecie: WL700gE Configuration
Hej wam wszystkim. Ja już dzisiaj po pracy. Mam dość 12 godz. pracy. Jutro znowu nocka ale cóż. Nie robie tego dla przyjemności tylko dla maluszków.
Devil nie musisz nic mówić po kim ten talent ale napewno nie po mamie .
Ja mam dwoje tancerzy w domu i czasem jak mi pokazują swoje kroki to ubaw po pachy i radość. My na dzień dziecka nie mamy występów ale mamy turniej 4 czerwca
Pozdrawiam
Witam.
Ja bym wolała na nocki nawet caly czas pracowac bo bardziej mam problemy w dzien zeby małą ktoś odebrał z przedszkola bo Piotruś już sam wraca ze szkoły. Obiad ma zostawiony tylko sobie w mikro odgrzewa i tyle. A ostatnimi czasy to małą sama odbieram i siedzi ze mną w pracy a potem kombinuje kto by mógł ją wziąć