Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WITAJ NA FORUM SILVAWItajcie,
Nie wiem czy dobrze trafiłam ale takie fora są dla mnie zbyt skomplikowane w swojej formie. Jestem samotną - choc wolę mówić samodzielną mamą 2,5 letniej córeczki i chciałabym się przywitać. Szukam ludzi z którymi mogłabym pogadać, którzy tak jak ja zajmuja się samodzielnie swoimi dziećmi. Mimo iż lato tuż tuż i jedziemy niedługo na wakacje, mnie zaczyna brakować energii i potrzebuję najzwyczajniej kontaktu z ludźmi. Witam więc i mam nadzieję że się tutaj zadomowię![]()
w tym forum jest takiego,ze jak sie zacznie pisac i pozna innych samodzielnych rodzicow milo spedza sie czas,nie trzeba pisac niewiadomo czego, wystrczy-czesc,co slychac,jak milol dzien,co sie robilo z dzieckiem,ponarzekac/posmiac sieWitaj Silva bardzo dobrze trafiłaś. My się chyba spotkałyśmy na innym forumtakie mam wrażenie (tam gdzie były straszne pustki) Ja jestem mamą dwójki dzieci i nawet trafił nam się tu rodzynek samotny ojciec
więc napewno znajdziesz kontakt z kimś kto będzie umiał Cię wysłuchać. Od kiedy ja korzystam z tego forum mam wrażenie że nie jestem sama
że są tu ludzie którzy potrafią słuchać i bardzo mnie to cieszy. A więc jeszcze raz witam i zapraszam do brania udziału w dyskusjach