matitka dzięki jeszcze raz, nieważna płeć , ważne żeby było zdrowe :-) To miałaś niezłą wizytę po świętach, dobrze, że chociaż na tyle ich stać ...
katerinka wiem, że lepiej jest wychowywać więcej dzieci niż jedynaka, przynajmniej się czegoś od siebie uczą
Mój mały w tej chwili wędruje od babci do mnie, nie może się zdecydować np z którą spać w nocy hehe... Spoko, póki co mi to odpowiada, bo musiałabym wstawać w nocy go wysadzać, a nie zawsze jestem w stanie 
abba dobrze, że Ci się udało wygrać sprawę o dziecko i jest z Tobą, to straszne co piszesz o jego matce
tzn bardziej o jej związku...
Ja się wychowywałam w rodzinie, gdzie nikt nie okazywał sobie uczuć i emocji i to jest straszne ... niestety. Sama nie umiem dziecku powiedzieć, że bardzo go kocham, przychodzi mi to z trudem... A okazywanie uczuć emocji, pozwalanie dziecku, żeby się wypłakało, dało upust np swojej złości jest bardzo bardzo ważne...
katerinka wiem, że lepiej jest wychowywać więcej dzieci niż jedynaka, przynajmniej się czegoś od siebie uczą

abba dobrze, że Ci się udało wygrać sprawę o dziecko i jest z Tobą, to straszne co piszesz o jego matce
tzn bardziej o jej związku... Ja się wychowywałam w rodzinie, gdzie nikt nie okazywał sobie uczuć i emocji i to jest straszne ... niestety. Sama nie umiem dziecku powiedzieć, że bardzo go kocham, przychodzi mi to z trudem... A okazywanie uczuć emocji, pozwalanie dziecku, żeby się wypłakało, dało upust np swojej złości jest bardzo bardzo ważne...
Wszystkie zajęte świętami i Sylwestrem? My idziemy do bratowej na Sylwka połączonego z urodzinami mojej chrześnicy
Będzie sporo dzieci i trochę dorosłych. Już mi sie nie chce
A wy jak???