ufff i po świętach :-)
Olajo zdrówka dla małego z okazji urodzin J
Inamorate i dobrze najlepiej się odgrodzić od takiego faceta, skupić się na sobie i na dziecku, uczucia przychodzą i odchodzą a życie płynie dalej…. Jak byście mieli być razem i być szczęśliwi to byście byli… u mnie rok w sylwestra minął jak mnie porzucił, czasami jak widzę szczęśliwe rodziny na ulicy to jeszcze mi żal że mój synek tak nie ma…. Może jeszcze kiedyś spotkam kogoś……
abba0104 31 lat i czujesz się przytłoczony???? To depresja jesienna ;-) ja mam 36 małego synka i zostałam sama, przez rok też się czułam że wszystko mnie przerasta i nie dam siły poprzekładałam sobie wszystko w głowie i wiesz uważam że jeszcze dużo dobrego przede mną ale nie zaczynam dnia od tego jak mi się nie chcę, zasypiam i sobie mówię jutro będzie dobry dzień i jak rano się budzę powtarzam sobie to będzie dobry dzień, nie zawsze tak jest, ostatnio mam mega problem z samochodem, ale jak sobie będę powtarzać że nic mi się nie chce to na pewno mi się nie będzie chciało. To jedz na koniec stycznia i doładuj baterie J
mi też brak znajomych, ale idę z uśmiechem do pracy i w pracy sobie pogadam pośmieję się, jak przyszłam tutaj to nie było zbyt fajnie ale nie popadłam w marazm tylko z jeszcze jedną koleżanką ożywiłyśmy towarzystwo, teraz uważam że jest bardzo fajnie…. Szkoda tylko że to praca czasowa…