Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety, ale prawda...kiedyś usłyszałam, że największym błędem kobiet jest wiara w to, że on się zmieni. i myślę, że to jest prawda.
Ogólnie to zamiast odpoczywać to się tylko narobiłam. Na szczęście mały już śpi, więc i ja zaraz będę korzystała z okazji i sobie poodpoczywam:-)

dla mnie dzidzius to tez wielkie zaskoczenie i to na prawde w najmniej odpowiednim momencie i tez chyba nieodpowiednym facetem
ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez nigo a przeciez jeszcze jest w brzuszku i juz nie moge sie go doczekac :-) po tym echu mam jeszcze raz powtorzyc badania prenatalne w 30 tygodniu ( tylko ze nikt nie wie kiedy to bedzie 
bo kazde badanie pokazuje inny wiek dziecka i inny termin porodu na ten tydzien w ktorym jestem dziecko powinno wazyc nie cale 500g a moj synus wazy juz ponad 700
miala ktoras z Was taki przypadek? ) i wtedy wszystko bedzie wiadomo oby wszystko bylo dobrze
i w takich chwilach jednak brakuje kogos w kim moglabym miec oparcie ehh