Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zamiast te pierwsze z 2 lata pomóc jeśli może bo dziecko jest maluchne i mama która jest jak najwięcej z dzieckiem i nie jest zestresowana to największe dobro, tatulek mojego ma wyjebkę na małego wogóle nawet nie zadzwoni i się nie spyta prawie rok dziecka nie widział, ale ostatnio zaczął płacić alimenty ale tylko te podstawowe bez wyrównania które mu sąd zasądził ale póki mam pracę nie mam wogóle zamiaru się z nim kontaktować, na razie mu wysyłam od czasu do czasu fotki małego chyba na zasadzie chcę się pochwalić bo niczego nie oczekuję, może tego żeby małemu z czystym sumieniem powiedzieć że ja się starałam, a najbardziej bym chciała żeby lepszy tata się znalazł może węgier ;-);-);-)

a z pracą mam nadzieję że sobie wszystko poukładasz i będzie tak jak chcesz my trzymamy kciuki ja wiem co to szukać pracy i martwić się o przyszłość tak że wspieram Ciebie myślami. A jak twoje zdrowie pozwala już wrócić do pracy????
oczywiście nie pytam o konkretne kwoty, tylko tak szacunkowo, bo ja poważnie biorę pod uwagę spróbować wrazie czego....

. o samego Maćka się nie martwię, bo jest z początku roku, będzie miał 6,5 jak pójdzie do szkoły, poza tym jest bardzo rozgarnięty i wiem, że sobie poradzi. boję się raczej organizacyjnego chaosu, jaki na pewno się pojawi z powodu dwóch roczników w jednym roku szkolnym. to będzie taki głupi eksperymentalny rok, a potem się będę na jego błędach uczyć i to mnie wkurza.
jaimis do tego ze ojcowie nie interesuja sie dziecmi trzeba przywyknac, u nas szanowny tatus odezwa sie w zeszle wakacje, pozniej cisza i konkretne juz w grudniu... po niecalych 5 latach... ale z mala i tak sie nie spotkal. i sadze ze jeszcze bardzo bardzo dlugo nie bedzie na to gotowy.