Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(dla mnei to było ciężkie przeżycie, bo cała rodzina dziwnie na mnie patrzyła jakbym miałą na twarzy wypisane "zostałam sama z dzieckiem"). Ale pojechałam. Zrobiłam to dla siebie, a nie dla niego. I nie żałuję:-) Wszyscy byli naprawdę bardzo mili, pytali jak sobie radzę i w razie gdybym potrzebowała pomocy mam śmiało walić i się nie wstydzić. Nie musiałam, że tak powiem "robić dobrej miny", bo każdy wiedział jak jest i jak padały jakieś ostre komentarze to w kierunku K (momentami było naprawdę ostro
). Wiem już na czym stoję i mimo tego, że ślini się do mnie jak pies, to moje życie już nie ma zamiaru kręcić się wokół tego człowieka
Dziewczyny, strasznie jestem dziś szczęśliwa:-)
oczywiście jego rodzina zainteresowania malutką nie przejawia nigdy jej nie widzieli, a ojciec ahhh az dwa razy malutka na oczy widział. Taka złośc mnie ogarnia że nie mogę przeboleć, ale wszystko kwestia czasu... 

ale to nie jest według mnie żałosne że przykro nam że ojcowie naszych dzieci olewają je, kochałyśmy tych facetów, a jak się kogoś kocha to myśli się o nim pozytywnie i nagle wychodzi prawda jaki to człowiek to boli, a chciałybyśmy wszystkiego naj dla naszych dzieci włącznie z naj ojcami a tu du....a :-(