Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my byłyśmy na lodach, po których Pyśka kwalfikowała się jedynie do pralki
, cała była turkusowa
jakieś farbujące cholerstwo, ledwo ją domyłam
nawet nie zadzwoni się zapytać co u niej
...ciekawa jestem czy zadzwoni chociaż na urodziny

skąd ja to znam, tatuś był tylko rano, odwoził dziecko do dziadków, wracał wieczorem, od wszystkiego była mamusia, nawet w niedzielę nie poszedł z dzieckiem na spacer bo był zmeczony i musiał się zdrzemnąć 
, bawić też się nie bawi bo cyt"mama to robi lepiej"...to tak w DDDDDDuuuuuuużżżżżżżżżżżżżymmmmm skrócie

mnie osobiście wydaje się,że kawalerka lepsza niż pokój u kogoś, kto będzie Ci do garów zaglądał
a gdzie reszta? wyprawka dla dziecka?
najtansza kawalerka 1000zl + media .... normalnie mam dosc jak o tym mysle a tego kut....nawet nie interesuje czy mam co jesc
a co bedzie pozniej jak skoncze te 4 miesiace maciezynskiego i juz wogole nie bede miala zadnych pieniedzy??

az sie zastanawiam skad ja mialam tyle sily wtedy....
) a dodam, że pomieszkiwałam z rodzicami
Ciążę prowadziłam prywatnie, więc to też był dodatkowy wydatek. Mi umowa o pracę skończyła się z dniem porodu, więc dodatkowy stres, bo trzeba było zacząć szukać sobie innej pracy... Macierzyński obecnie to ok 5,5 miesiąca, więc i tak nie najgorzej. O mieszkaniu narazie nie myśl. Póki możesz bądź u rodziców, mówię Ci to z doświadczenia, że tak jest wygodniej (przetestowałam mieszkanie samej z dzieckiem za 1000 zł i nie polecam
). Kiedyś staniemy na nogi i się wyprowadzimy. Na chwilę obecną powinnyśmy cieszyć się z tego co mamy... A o alimenty możesz się ubiegać będąc w ciąży (należą Ci się już za 3 miesiące przed porodem). Głowa do góry mamuśka!:-)