reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

raczkowa, to nie czytaj za wiele:-D:-D...poczytaj jakiś romas albo kryminał:-p:-D:-)

ollka, a przedszkole przyjmie Ci Oliwkę na wakacje:confused: bo przecież już kończy okres przedszkolny:confused:

reklama
aga Oliwka co roku jest zapisana na wakacje i na tyle ile musi tyle chodzi
w tym roku jeden miesiac to luz bo bedzie jej przedszkole na dyzurze wiec bez problemu bedzie chodzic. gorej zawsze z tymi wakacyjnymi bo tam zbieranina dzieci jest...

raczkowa niezaleznie ile przeczytasz o porodach twoj i tak bedzie inny, nie ma sie co streswac

przykład durnoty chłopów:-p:-p:szok::-D

miałam przed chwilą pacjenat, któremu lekarz zapisał tabl na prostatę
mówi do mnie tak,że zastanawia się co ma robić , brac je czy nie bo on ma 59 lat jest kawalerem, nie ma partnerki ale w ulotce przeczytał ,że w 1 przypadku na 100 po tej substancji może nie dojść do wzwodu i co on by wtedy zrobił:szok::surprised::oo::unsure:

Elena dokładnie jedna jest bezpłatna, w jednej zajęcia kosztują 300 zł, a w drugiej 400 lub 200 zł (to zależy czy z ćwiczeniami czy sama teoria). Przynajmniej tak było jak się dowiadywałam przed porodem.

Bezpłatna na Królowej Rodzin i tam można zacząć chodzić wtedy kiedy się chce.
Emilka u nas jest tak, że można zwiedzić porodówkę nawet.

Ostatnia edycja:
przykład durnoty chłopów:-p:-p:szok::-d

miałam przed chwilą pacjenat, któremu lekarz zapisał tabl na prostatę
mówi do mnie tak,że zastanawia się co ma robić , brac je czy nie bo on ma 59 lat jest kawalerem, nie ma partnerki ale w ulotce przeczytał ,że w 1 przypadku na 100 po tej substancji może nie dojść do wzwodu i co on by wtedy zrobił:szok::surprised::oo::unsure:

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

dzien dobry

wczoraj u nas super burza byla, powietrze troche lepsze

dziecko zostalo u chrzestnej i o dziwo spi tam.... cisza w domu niesmaowita... jakos tak nieprzyzwyczajona jestm...

ja sie ciesze ze wczoraj oliwi dlugie ciuchy spakowalam bo bym musiala autem po nia jechac do chrzestnej.

jutro juz poniedzialek i przedszkole nareszcie...a w czwartek wycieczka...

reklama
oj chyba wszędzie sie ochłodzilo :-( oby to nie był koniec lata:baffled:
moje dziecię śpi a ja rozwalam testy na prawko
w końcu sytuacja zmusiła mnie do tego, żeby po dwóch latach podejść znowu do egzaminu - chyba zaczynam widzieć plusy w moim samodzielnym rodzicielstwie :-)

Do góry