Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hahahhahahahaha co za baran ale my to chyba mamy dziecko z jednym facetem bez kitu 

albo nic juz bym nie pisala i wszystko zalatwiala przez sad. dupek!
no niestety taka kolej rzeczy i kazdy sie z tym liczy ale wyprawke trzeba sporzadzic i to co najwazniejsze miec
a wrozka kiedys wywrozyla mi ksiecia z bajki
i wszystko co mowila o przeszlosci i przyszlosci to sie sprawdzilo tylko nie ten ksiaze
a moze to chodzilo o mojego syncia ze to on bedzie moim ksieciem z bajki 

to taki typ czlowieka ze zrobi wszystko zeby nie bylo dobrze
jeszcze do wczoraj bylam pewna ze nie powiadomie go o porodzie a dzis znowu hormony sa inne i choc wiem ze napisze ze mam sobie radzic sama przy porodzie to chcialabym zeby byl
kur.... normalnie sama mam ochote sobie przpier.... w leb 

raz tak raz smiak grrrr niech sie juz te hormony skoncza
najlepiej to wywale wszystkie tel i nie bede miala go jak powiadomic w razie gdybym miala chwile slabosci w szpitalu 

sprawy w sadzie widzenia z dzieckiem itd
ehhh
co do wyprawki to ja ciagle cos kupuje i ciagle czegos jeszce mi brakuje a kasy nie ma skad brac 
) nie będziesz zwracała uwagi na to czy ktoś z Tobą jest. Ja rodziłam sama, pod salą czekała mama i to mi wystarczyło... Po co Ci ktoś kto cały czas ma w dupie Ciebie i małego ?! Myśl tymi kategoriami bo inaczej się zadręczysz... Nie ma się co okłamywać Kochana... SZczęśliwa rodzina ok, ale nie z tym Panem... Na wszystko przyjdzie czas... Jeszcze będziesz szczęśliwa po prostu to jeszcze nie nasz czas. Głowa do góry Kochana 

a jak wydrukowalas smsy? przepisalas? czy jakims programem ?

wszystko mnie dotyka i rani NIECH SIE TO JUZ SKONCZY