• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
wrocilam.... cieplo normlanie masakrycznie.... dzis znow mala biore po obiedzie, poki nie musi nie bedzie sie gotowac w przedszkolu.

a no i dzis wagary od wykladow....normlanie nie ywobrazam sobie trzymac ja w tej malej salce w takim ukropie....

raczkowa ja tam ciagle patrze na ten twoj suwaczek i czekam az sie zacznie cos dziac

i ja się melduję

od rana miałyśmy odwiedziny najpierw prababcia a teraz dziadki

Ola, no zaduch dzis przeokropny:baffled: czasami dobrze jest się urwać:-D

raczkowa, bidoczku ten ukrop:-(, widzimy widzimy i czekamy i nie możemy się doczekać:-D:-D

moje dziecię jutro wyjeżdza na całe wakacje

Ostatnia edycja:
tatuś ostanio był 19 maja i zapewne przez najbliższe 2,5 mc nie będzie martysi widział, co prawda jeździ 4 km od miejsca gdzie będzie Martynka z dziadkami ale nie sądzę żeby się odważył do nich pojechać
a prababcia i dziadki to moja babcia i rodzice, tesciowa była u nas ostanio w lutym a poprzednio widziała wnuczkę w lipcu - takie zainteresowanie ze strony tatusia i jego rodziny:baffled::dry:

oby burza wam nie przeszkodziła:-)

bylam dzisiaj u tej mojej kolezanki jaki ten jej synus sliczniutki i malutki matko jedyna :tak::-D ciagle je sika i placze :szok: heh mowila ze mam sie przygotowac na nieprzespane noce :szok: no ale niby dlaczego przeciez moj synus bedzie od razu przesypial cale noce :-D:-D

a ten upal mnie wykancza ....

Czesc dziewczyny,
wczoraj wieczorem sie do was napisalam ale bb mi sie zawiwsil i wszystko poszłooo;/
Aga na te swedzące bąble po komarach u mnie nie ma rady.. nie raz sie zastanawialam czy nie mam jakiegos uczulenia na jad bo jest masakra..
ja tez jakos ostatnio duzo brzuszkow widze:)) tak razniej:))
Raczkowa ja tez mam na oczku ten twoj suwaczek:))
dzisiaj wieczór juz chyba nieco lzejszy niz wczoraj, albo ja tak lepiej dzisiaj go znosze..

ola, miałaś jakiegoś niucha:tak: dziś popołudniu ex przysłał mi sms kiedy może przyjść do Martynki, napisałam mu że mloda jutro wyjeżdza na całe wakacje i jesli chce ją zobaczyć to dziś , liczyłam na to ,że mi napisze ,że ma kilenta i nie ma czasu:tak:
a tatuś się zjawił po 40 minutach:szok:

emilka, bo teraz faktycznie zrobiło sie fajnie, wiaterek się ruszył ale ja i tak mam w mieszkaniu 2 st wiecej niz na dworze:no:
dziewczyno zadrapiesz się:szok::-(

raczkowa, taki to mały człowieczek je i śpi 12 godz:-D , jak mi położyli Martysię na brzuchu po urodzeniu to pierwsze co powiedziałam to : jaka ona malutka a miała 56cm:-D

dzisiaj zaduch daje popalićm jestem cała mokra:baffled:
dzieć spakowany, jutro jedzie, będzie mi się cniło bez niej:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry