Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aga bedzie synus albo ksieciunionie mam tego imienia :-(i co ja zrobie jak bede do niego mowic :-(heh nie dosc ze bez ojca to jeszcze bez imienia
![]()
raczkowa dobrze kojarzysz:-)
widzisz u mnie jest ciemna chmura i ruszył się wiaterek, jupi
wiesz moi rodzice mieszkaja 7 km ode mnie kiedyś u mnie lało jak cebra a u nich ani kroplizalezy jak się chmury ułożą
ps. ja mam mieszkanie północ - południe, od północy mam chmurę a od południa , od Twojej strony słońce jeszcze przebłyskuje![]()
aaaa i zapomnialam sie pochwalic ze to kawal chlopa jest bo ponad 3600![]()

to jego zas****** obowiązek a nie łaska

). Ja osobiście boję się sądu, że gorzej na tym wyjdę niż mam teraz, ale z drugiej strony jeśli zacznie robić jakieś problemy, przestanie płacić czy oleje sobie wszystko, złożę wniosek o alimenty od razu. Co do tego pożyczonego wózka, to nie zwracaj uwagi na tego typu teksty. Jak nie chce byś woziła dziecko w używanym niech da pieniądze na nowy. Mój tak samo nie raz coś w tym stylu powiedział (z resztą na początku to nówki sztuki zabawki z fishera kupował, bo jego dziecko przecież musi mieć najlepsze), a teraz ile razy poproszę, żeby na 10-tego miał kasę tak jak się dogadywaliśmy, to on nie raz nie ma, chociaż mu wyraźnie mówię, że to na mleko czy na pieluszki, co moim zdaniem jest ważniejsze niż zabawki z górnej półki. Ale ich toku myślenia nikt nie zrozumie... Jedno jest pewne - wszystkie tutaj mamy podobne historie i Ci tatusiowie co tak chętnie zostawiają swoje dzieci, postepują według tych samych schematów, więc mniej błędów popełnimy słuchając kogoś kto już ten etap ma za nami i dobrze go zna z własnych doświadczeń.

a co do plemnika skoro chce bez sadu to ok ale ja bym jednak poszla do adwokata i spisala to tak zeby mialo rece i nogi i jak cos zebys miala papier ktory bedzie gdzies uznawany a nie tak na slowo honoru bo wiesz jak to z tym honorem u plemnikow jest....
moj tez tak chcial zrobic ale tylko z mojej strony ze ja nie chce alimentow ale w zamian ma kupowac dziecku potrzebne rzeczy no ale suma sumarum to chyba wole isc do sadu bo ja podpisze ze nie chce alimentow a on uzna ze dziecku potzrebna jest paczka pampersow na miesiac 
i mi tez juz zaczyna srednio sie podobac 

, wstąp do smyka jest duzo promocji do 50%

, porąbany