reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
emilka na fb jest zdkecie jak wchodze na kompa t doslownie na 2 minuty bo maly strasznie daje mi popalic a tu juz nie pamietam jak sie dodaje te zdjecia mam nadzieje ze to niedlugo minie i bede miala wiecej czasu :eek:

jaimis zmienie tyko mi sie maly troche uspokoi :szok:

cześc mamuski:-)

raczkowa, no nareszcie , jeszcze raz gratuluje:-):-):-)
Bruno daje mamusi popalić, oj nieładnie,to pewnie geny po tatusiu się odzywają;-):-D
kurcze poród z przygodami, dobrze ,że nie urodziłaś w drodze:szok:

emilka a Ty jak się trzymasz:confused:, nie planujesz jakiegoś remontu;-)

jaimis , a nie myślałaś o własnej działalności:confused:
fajnie jak synuś serwuje kawusię do łóżka:-D:-D

ola, tak was męczą na tych kursach:szok:

mozi, to pech z tą pogodą:baffled:

ja na pogodę nie mogę narzekac , jak do tej pory jest super:tak: młoda nawet dziś miała wodę wlaną do basenu:tak:
dziś mieliśmy pechowy dzień, na parę dni przyjechała do nas moja babcia , dziś popołudniu potknęła się i tak niefortunnie upadła,że złamała szyjkę udową:no:

Aga jakos sie trzymam, poza uczuciem zlamanego żebra, przelotnymi mdłosciami i 14kg na plusie jest ok :-D

no to kurcze naprawde pechowo z tą babcią, współczuje...
ja tez dzisiaj mialam jakis nerwowy dzien.. najpierw sobie zle obliczylam godziny i o mały włos nie zdazyłabym do szkółki.. musialam sie zbierac i biec tam z predkoscią swiatła... w drodze weszłam prosto na byłą zone mojej jedynej miłości- nie mylic z plemnikiem- nastepnie odezwała sie znajoma ktora przypomina sobie o moim istenieniu jak pokłoci sie z facetem lub cos chce i sam telefon od niej mnie zniesmaczył.. a pozniej to juz mnie drazniły te wszystkie swiete krowy w sklepie:-D
jedyne miłe wydarzenie dzisijeszego dnia o ktorym warto wspomniec to jest to ze dostałam pierwszy przelew od plemnika:-D

Raczkowa spoznione zyczenia urodzinowe:* wszystkiego dobrego:* swoją drogą obchodzisz urodziny tak samo jak moj Plemnik:-D

Emilka ja też mam jakieś nerwowe dni:baffled: Moj mały daje mi ostro popalić i modlę się o dzień, żeby to się jakoś uspokoiło:-(A tego typu znajome to niestety każdy gdzieś w swoim otoczeniu znajdzie; nie cierpię takiego zachowania, więc rozumiem Twoje zdenerwowanie:wściekła/y:No i gratuluję przelewu! I oby był co miesiąc... :-)

Aga a to babcia się załatwiła:baffled: Takie niefortunne upadki niestety nas prześladują:-(

A ja właśnie położyłam małego spać i siadłam na kaweczkę i śniadanie, bo nie dam rady ostatnio przy nim nic zrobić:confused: Nawet do łazienki muszę go brać ze sobą co wcześniej wydawało mi się jakąś paranoją:szok: Jednak zauważyłam, że prawa górna jedynka jest już tuż tuż, więc oby to była przyczyna jego zachowania, bo takiego nieznośnego dziecka nie będę w stanie sama wychować:no:

martttika to zapewne przez tez ząbki :( biedny sam niewie co sie dzieje, cos go ciagle uwiera w buzi.. oby jak najszybciej wrocił do normy..
no mam nadzieje ze na tym przelewie sie skonczy.. to jest tylko niby na wózio:)

Aga biedna babcia zycz jej duzo zdowia :tak:

emilka jakie zlamane zebro?? :szok::szok: dziekuje za zyczonka :*:*:*

martttika nie strasz ze to wszystko przede mna a juz teraz daje mi ostro do wiwatu heh :dry: moj aniolek :-D

raczkowa mój do tej pory był aniołkiem:-p
Powiem Ci tak-pierwsze 3 miesiące to rzadko u kogo są cudowne:tak: przynajmniej ja nie znam takiego przypadku:-pDla mnie jak do tej pory najgorsze były kolki i chyba nic tego nie przebije (no teraz Filip próbuje, ale rozrabia jedynie w dzień, więc kolkom już nie dorówna). A te pierwsze miesiące ciągnęły się w nieskończoność, ale jak skończył 3 miechy normalnie jakby ręką odjąć wszystko co złe:tak::-):happy2: No i teraz ząbki i trudny etap poznawania świata na raczka - jednym słowem wszędzie go juz pełno i co raz dziki płacz, bo gdzieś wsadził palce:baffled::tak: Ale go kocham najmocniej na świecie (zwłaszcza teraz jak patrzę jak slodko śpi)

reklama
witam wieczorem
mala wkoncu zasnela
dzis konczylam wczesniej i zrobilysmy sobie mala drzemke popoludniu.

aga nas nawet nie chca wczesniej puszczac bo sie kontroli z up boja, ale kase fiskalna mamyz glowy, ksiazeczki sanepidowskie sie robia
w pt egzaminz kompow i jakos to powoli leci...
najgorsze ze pracodawcy ktorzy mieli dac nam staze sie wycofali.. jest tylko jeden i jedno mejsce....:angry::angry:

martttika oby malemu szybko zabek sie pokazal i bedzie lepiej... eh ja srednio wspominam pierwszy rok... kolki, zabki, uczulenia.... masakra

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry