Aga1108
Po prostu mama
jaimis, sprawdza się "dobry zwyczaj nie pożyczaj"
, dziewczyno za 200 to spokojnie możesz kupić nowe łóżeczko a nie jakiegoś starego klekota
z ludźmi nigdy nic nie wiadomo, my mieliśmy min jedno łóżeczko u teściowej , stare po siostrzeńcu exa, miało wyłamane 2 szczebelki, szwagierka chciała go wyrzucić, wyciągnęliśmy z lamusa, wyczyściliśmy, M. naprawił , pomalował a 2mc później pod naszą nieobecność szwagierka przyszła i zabrała bo stwierdziła,że jednak będzie go używała(była w ciąży)
, a wcześniej się zapierała,że takiego grata to ona nie będzie używać
emilka, spokojnie, jutro wyjeżdzam na parę dni, jadę do i po Martynę, więc miałam namysli kiedyś
fajny fryzjer
balkon...a skąd, w zeszłym tygodniu stwierdzili,że może po 15-stym będą robić
raczkowa, spokojnie, napewno wam powiedzą,że macie wyjść i za chwilę zostaniecie poproszeni z powrotem na odczytanie wyroku
właśnie skończyłam piec ciasto ze śliwkami,ładnie pachnie

, dziewczyno za 200 to spokojnie możesz kupić nowe łóżeczko a nie jakiegoś starego klekota
z ludźmi nigdy nic nie wiadomo, my mieliśmy min jedno łóżeczko u teściowej , stare po siostrzeńcu exa, miało wyłamane 2 szczebelki, szwagierka chciała go wyrzucić, wyciągnęliśmy z lamusa, wyczyściliśmy, M. naprawił , pomalował a 2mc później pod naszą nieobecność szwagierka przyszła i zabrała bo stwierdziła,że jednak będzie go używała(była w ciąży)
, a wcześniej się zapierała,że takiego grata to ona nie będzie używaćemilka, spokojnie, jutro wyjeżdzam na parę dni, jadę do i po Martynę, więc miałam namysli kiedyś

fajny fryzjer

balkon...a skąd, w zeszłym tygodniu stwierdzili,że może po 15-stym będą robić

raczkowa, spokojnie, napewno wam powiedzą,że macie wyjść i za chwilę zostaniecie poproszeni z powrotem na odczytanie wyroku

właśnie skończyłam piec ciasto ze śliwkami,ładnie pachnie

nie dosc ze jej place kupe kasy to jeszce takie rzeczy odwala
bylam dzis u laryngologa i masazystki z Brunem laryngolok stwerdzil ze zjego strony wszystko ok musze tylko jeszcze okuliste zaliczyc i mlody bedzie przebadany wzdloz i w szerz