reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
NO TO U NAS TAK PIEKNIE NIE MA...
wczoraj wrecz brzydko bylo... ciemno i tylko 13 stopni...

kielbaski z grilla ... super by juz byly....

mozi super ze olka po spacerze miala apetyt, moja dopiero odzyskuje po chorobie, poza tym jak mnei nie ma to raczej malo je.

cześć :)))
ja ropzpoczełam sezon letni :D ogoliłam nogi i wskoczyłam w spodenki :DDD
a co do ognisk i grilowania rozpoczęty sezon został juz duuuzo wcześniej :))))

Mozi- o co kaman z suknią na maj??? jak mogę wiedzieć????

jaimis nic nie mów z samochodami- mój taki złom ,że nawet do mechanika nie ma co go dawać;/odpala za drugim podejściem i w ogóle-no koment heheh. a mój pajacych jest bardzo dobrym mechanikiem i elektrykiem ale co z tego:wściekła/y:
zarabia 5-6 tysi więc wiesz heheh jak Twój mały byłby dobry w tym co robi :D

Pamiętam jak Monika kiedys widziała jak przystanki sprzątaja i powiedziała mi ,ze chciałaby kiedys miec taka pracę:-D ale od zerówki marzy o tym by byc weterynarzem albo dentystą-byłoby git...zobaczymy...
a Nada mogłaby prawnikiem zostać heheh.

krewetka po ognisku humorek się poprawił? :DDDD a co do pracy to faktycznie-człowiek aż się zastanawia czy warto-bo wyjdzię że na czysto pare groszy będzie po wszystkich opłatach;/

ollka22 współczuje tego braku pogody-wszędzie cieplunio a u Was lipa. a wg prognoz cały kraj upalny:confused:

miłego poniedziałku:-). nie mogłam się dzisiaj rano ogarnąć- mała zreszta tez-jęczała ,ze nie chce jej się iść do przedszkola:no:

nie wiem coś zawiesił komp i się nie zapisało albo pojawia się dwie wypowiedzi ...

no to pisałam że ciepła klucha jestem wczoraj się za letnio chyba ubrałam i loda zjadłam i dziś głowa boli i z nosa cieknie :-(
olla mały może spełniać swoje marzenia po godzinach przyjmowania pacjentów może naprawiać samochód :-D
anulaws ee to szaleństwo nogi gotowe na lato ;-) a jak starsza wróciła już z tej zielonej szkoły? a z samochodami ahhh plus posiadania faceta kiedyś tylko dawałam kluczyki i miałam z głowy a dziś po pracy jeszcze muszę się naszarpać i nadźwigać bo muszę zmienić opony i niestety nie mam nikogo kto by pomógł życie...

Ostatnia edycja:
ANULAWS POGODE JUZ MAMY.... wkoncu poniedzialek i trzeba do pracy to i pogoda sie zrobila... norma...

dziecie spi, mieszkanie oganiete... normalnie super o tej porze... nic tylko odpoczywac

reklama
dzień dobry :D
ollka22 revanalka moja tez wstaje o 5-6 po 7 do przedszkola po 12 z przedszkola i szaleje ,że o 20 jestem z nia w łózku wypompowana;/

krewetka dawaj do mnie do ZG takie ognisko odwalimy ,ze nas w wiadomościach pokażą :D;-):-D

jaimis w sumie racja -lekarze pracuja jakies 5 h dziennie więc spokojnie mały będzie miał czas na mechanike heheh.
nie ma co -samowystarczalne jestesmy i dajemy sobioe radę!!! nie potrzebni nam jacyś pseudo tatusiowie! ja właśnie na FB napisałam ,ze chętnie skozystam z darmowej pomocy przy naprawie kompa :) jak sama zaczełam go naprawiac to teraz włacza się pół godziny a jeden post pisze pięcx razy.zreszta najpierw ja pisze a pózniej pojawiaja mi sie literki,więc jakby jakies zdanie było kompletnie nie sklejone-TO NIE MOJA WINA :-)
z zielonej szkoły Moni wróciła w sobote -zadowolona :):-)
no i juz burdel w pokoju i w łazience -wszystko wróciło do normy :/

marittka
moje kondolencje ;( wracaj szybko :***

a co tam u MMMoniki ????
Mozi tez zarobiona pewnie.
Tylko ja bez tej pracy siedzę cholera i nawet w lotka wygrac nie mogę !!! i wez tu się nie denerwuj :wściekła/y:
miłego dzionka buziole

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry