reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a u mnie jednak jeszcze rosołek się robi...wziełam i nastawilam choć bardzo mnie isę nie chcialo...
natka a jak tegogyrosa się robi?:-p

jak siorka wroci to jade do domku jeszcze parę rzeczy zabrac..oby szybko wrocila bo to na drugi koniec miasta:sorry2:

hana za chwilke wkleje ten prze[pis ale to prosta sprawa ten gyros.

musze sie wam pochwalic ze Zosia wygrała kubek niekapek LOVI do przetestowania:-) a tylko 100 osob z całej polski mogło go przetestować i nam sie udało, jestem bardzo szczęśliwa,bo ostatnio mamy szczeście do wygrywania:tak: mam nadzieje ze ten kubeczek sie sprawdzi,bo butelki z Lovi są super.

Natka gratki dla Zoski:-)a co to byl za konkurs?jak szczescie dopisuje to moze totka pusc;-)ale jak wygrasz to troche dla mnie za pomysl:-D:cool2:.Dostalam wezwanie na te badania USG tylko ze na 5 sierpnia:dry:troche dlugo ale coz:sorry2:i sie zastanawiam czemu bedą je robic na radoilogii:confused:.Dobra uciekam narazie bo moje sloneczko sie budzi:happy2:.

hana prosze przepis

tylko ja to daje tak na oko i dokladnie ci nie podam ile czego..
tak ze 3-4 piersi z kurczaka,
kapusta pekińska,
ogórki konserwowe,
cebula,
majonez Winiary,
keczup z Pudliszek(najlepszy)

piersi kroisz na male kwadraciki i smazysz na oliwie z przyprawą Gyros ale koniecznie z firmy KOTANY, no i potem tak, w misce układasz warstwy
najpierw kapusta pekińska pokrojona,potem sos keczupowo-majonezowy, usmażone piersi z kurczaka,znów sos, pokrojone w kosteczke ogórki,sos, cebula w kosteczke,sos i na wierzchu znów kapusta pekinska.
sos keczupowo majonezowy robisz w proporcjach np 5 łyżek majonezu zmieszane z 3 łyżkami keczupu.

SMACZNEGO

Pychotka polecam,tylko ja jeszcze dodaje kukurydze,ale wlasciwie dodatki wedlug uznania;-)szkoda ze teraz nie moge tego jesc:-(ale jak ma maly cierpiec to moze poczekam:tak:

niunia ja wszystko jadłam i Zosi nic nie było.
a może to dlatego ze w sumie to takie rzeczy jakie są zakazane nie bywały czesto u nas na stole,chodzi mi o te wzdymające i mocno smażone.
no ale ty raczej sie wstrzymaj z tym jedzonkiem..
co do kukurydzy to ja jej nie lubie wiec dlatego jej nie ma.
wiecie ja jem jak szalona,dzisiaj wciągłam całą bagietkę oczywiście z dodatkami,czyli szynka ser keczup, taka małą pizze, i 3 bułki z rodzynkami, a brzuch mam tak jak z Zosia w 5 miesiącu, albo nawet i w 6..
i nadal jestem głodna
chyba pójde zjeść gyrosa.
adzisiaj M wraca szybciej z pracy i mamy isc z mała na spacer i na kebaba:baffled:
juz nie moge sie doczekać.
a może ja w ciąży jestem???

:cool2:

a konkurs to był taki że trzeba było napisać dlaczego chcesz przetestować akurat ten kubeczek, no więc napisałam jakąś stronę dlaczego chce;-) i udało sie:-D

niedawno Zosia wygrała kosmetyki johnson&johnson:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry