reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

chyba od przedwczoraj:-D

nie no to nie jest nawet śmieszne:baffled:
ale dzidziusia mogłabym znów mieć,bo tęsknie za brzuszkiem i chciałabym znów kupować ubranka o rozmiarze 56...... mmmmmmm
rozmarzyłam sie.
Basia a jak mój zięc sie miewa? gorączka spadła?

reklama
a u nas w miare ładnie,Zosia śpi:-D w koncu zasnęła po tych męczarniach,a ja zaczynam sie trochę malować, bo jak M przyjedzie i zjemy ten nasz wspólny obiad to wychodzimy z maludą na dwór i do ogródka na piwko i na tego wymarzonego kebaba.
chce mi sie wymiotować,ale w ciąży to chyba nie jestem,bo z Zośką nie miałam żadnych wymiotów i zachcianek i wogóle żadnych objawów,więc ciąże miałam super,do 7 miesiąca chodziłam w moich dżinsach,dopiero potem mi tak wystrzeliło z brzuchem:baffled:

Witam kobietki i ja już jestem ...wróciłam .Musiałam tatuśkowi obiad zanieśc bo od rana zasuwa przy remoncie.No i w końcu z głodu mógłby zemrzeC a przecież ktoś go musi skończyc...

Mamuska ja poprosze o przepis na te kartofle w kartoflach:tak:

Niunia gotujesz więcej ziemniaków.Mielisz je.Częś zostawiasz na farsz- sól,pieprz przysmażona cebulka tak jak do pierogów z samych ziemniaków.Z reszty robisz ciasto tak jak na kopytka ale bez jajka i odrobine twardsze.Z tego ciasta lepisz pierogi z tym farszem/będą grubsze/.Gotujesz w osolonej wodzie.Podajesz z sosem może byc mięsny grzybowy wg uznania i surówkami.Obiad zjedzony.Pychota..

dzien dobry konbeitki
nie bylo mnei bo nie maialm neta, dopiero dzisiaj usuneli awarie

natka super ze sie pogodziliscie i amm andzieje ze bedzie sie dobrze ukadac:)
basiu duzo zdrowka dla synka.

oliwak sie bawi, ale zaraz czas ja okapac i powoli klasc spac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry