reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja tam już nie prasuję zmniejszyłam obroty wirowania w pralce ,ładnie rozwieszam a potem ładnie składam :-):tak::cool2:
no jak gdzieś w gości to dopiero żelazko w ruch idzie :-p

Dobry wieczór. :-)

Wcześniej nie dałam rady do Was zajrzeć,bo rano miałam coś do załatwienia,a później,jak Zuzia poszła spać,to ja prasowałam i ogarniałam Nasze i Mamy mieszkanka. :-) Trzeba było u nich posprzątać,bo jutro wracają. :-D
Popołudnie spędziłyśmy na ogródku robiąc babki i sprzątając basen. :-) :tak:

Basiu,mam nadzieję,że lekarstwa szybko zadziałają! Zdrówka dla synka! :tak:

Natka,co ja tu czytam? Ciążą? Uuuu fiu fiu,ciekawe ciekawe... :-p :cool2: :-D

czesc agutka
to mialas sporo sprzatania:)

my dzis bylysmy na spacerku i jak wracalysmy zlapal nas mega deszcz, musialysmy czekac na bus zeby sie do domu dostac.

Ja właśnie skorzystałam z tego,że miałam dziś energię ogromna i posprzątałam na maxa,haha. :-D Oby mi tej energii jutro nie zabrakło,bo kto poodkurza i pomyj podłogi? :sorry2:
Dzisiaj to nawet tak super mi się prasowało,że miałam nadzieję,iż ktoś do mnie zadzwoni i powie,że ma prasowanie,ale mu się nie chce tego robić i ja bym to wzięła na swoje bary. :cool2: :-D :-p

reklama
cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę, dzieciaki mnie strasznie wymęczyły. Chce mi się po prostu płakać, bo już nie mam siły do nich.

Agutka czy mam Ci pokazać stertę prania, która pożera mnie wzrokiem każdego dnia...ale ja się nie daję i nie prasuję :-D
A tak poważnie to muszę się wziąć za to, bo w poniedziałek jedziemy do dziadków (już nie mogę się doczekać:-p) i trzeba mieć jakieś poprasowane ciuchy :cool2:

Miłego wieczoru kochane. Piszcie, piszcie lubię nadrabiać rano to co napisałyście wieczorkiem:-)

Buziaki wszystkim. Pozdrawiam. Do jutra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry